BANYO VE YEM YEME

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Selamun Aleyküm ağabeylerim.
Resmini daha önce göstermiştim 30-35 günlük bir kuşum var. Geleli 3-4 gün oluyor.
Fakat yemi kıramadığını düşünüyorum. Yemliğe giriyor ağzına alıyor yemi ağzında çeviriyor sonra tekrar düşüyor yem. Yiyip yiyemediğini tam bilemedim. Yavru yemi aldım bende, yerde besleniyordu, indi yiyordu. Sizce şırıngayla mı beslemeliyim ? Aç kaldığını düşünüyorum çünkü yemliğe çok gidiyor. 4 gün boyunca yaşadığından dolayı illa yiyordur fakat aç kaldığını düşünüyorum işte. Şırıngayla mı beslemeliyim ?

ve yuvalıktan çıktığı için biraz kirli, dışkılar kuyruğuna yapışmış ve kanatlarında da güzel bir görüntü yok. Sizce tasa su koyup yıkanmasını sağlamalı mıyım ?

Şimdiden teşekkürler .

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
elinle kursağını kontröl edersen aç kalıp kalmadığını anlarsınız.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
yavru bebekler gibi düşünün az ve çok sık besleniyorlar mubişlerde kafesin tabanına yem dökün daha rahat beslensin banyo ihtiyacını daha sona saklayın bencede

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Cihad ERGİN' Alıntı:
Selamun Aleyküm ağabeylerim.
Resmini daha önce göstermiştim 30-35 günlük bir kuşum var. Geleli 3-4 gün oluyor.
Fakat yemi kıramadığını düşünüyorum. Yemliğe giriyor ağzına alıyor yemi ağzında çeviriyor sonra tekrar düşüyor yem. Yiyip yiyemediğini tam bilemedim. Yavru yemi aldım bende, yerde besleniyordu, indi yiyordu. Sizce şırıngayla mı beslemeliyim ? Aç kaldığını düşünüyorum çünkü yemliğe çok gidiyor. 4 gün boyunca yaşadığından dolayı illa yiyordur fakat aç kaldığını düşünüyorum işte. Şırıngayla mı beslemeliyim ?

ve yuvalıktan çıktığı için biraz kirli, dışkılar kuyruğuna yapışmış ve kanatlarında da güzel bir görüntü yok. Sizce tasa su koyup yıkanmasını sağlamalı mıyım ?

Şimdiden teşekkürler .

hemşerim merhaba sakın banyo verme bu aylarda banyo yazın hazır satılan kabuğu soyulmuş yemler var ya onlardan veya kanarya yemi ver o hiç problem yapmadan onları kırar yer sen merak etme eğer beslenemese halsiz hareketsiz düşer kuş  şırınğa ile beslemek biraz profosyonel iş kuşun mideye giden yol ile nefes borusu yakın yanlış tarafa vermek istenmeyen sonuçlar çıkarır  ....kolay gelsin

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş mama verebilirsin yem kırıyordur muhakkak ama kuvvetli olmadığından fazla kıramaz çobuk yorulur şu anda yıkanması için erken biraz büyüsün güçlensin sonra banyo verebilirsin slm

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
aspur ( kanarya yemi ) ve beyaz darıyı karistirip verebilirsin.. yumusak oldugundan kıracaktir.. + olarak mama verebilirsiniz.. 

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Mama ile beslenmesi yem kırana kadar en ideali kanarya yeminide eksik etmeyin bi süre

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dal darı verebilirsin. Ayrıca devamlı mama vermende iyi olur. 3-4 gündür hareketli olduğuna göre azda olsa yem yiyiyordur.