Barınaktan hayvan almak

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun

Bu konu kuşlarımızla ilgili değil. Sadece bilinçlendirme amaçlı. Bu gördüğünüz köpek şu an 7 yaşında bu eski bir fotoğrafı. Şimdi asıl konuya geleceğim. Bu köpeği biz köydeki evi ve dedemleri korusun diye köyün sokaklarında yavruyken bulmuştuk. Yani cins veya parayla alınmış bir köpek değil. Şu anda hiç eğitim almamasına rağmen her denileni anlıyor. Benim demek istediğim. En iyi dostunuz için yüzlerce lira vermeye gerek yok. Belki de en iyi arkadaşımız. Barınaklarda bizi bekliyor.  bye_kiss  bye icon_pray  friend  friend  thumbsupbo Bu konunun altında Köpeği olan üyeler fotoğraflarını koysunlar. Cins veya değil herkes arkadaşının resmini koysun. Hayvanlar barınaklarda ölüp gitmesin. icon_wall Bu konuda parayla hayvan alanlara bir şey söylemiyorum belki yanlış anlayanlar olabilir.Benim de cins olarak aldığım bir köpeğim vardı. Sadece biraz daha barınaklardaki hayvanlara bu kış günlerinde dikkat çekmek istedim. En azından 5 paket makarna alıp oraya verebiliriz.

serhat koymalı

Üyemiz
[/url]][/img]
Çok önemli bir konuya değinmişsin köpek sahiplenmeden önce barınaklara göz atmak çok mantıklı.Buda benim 2 yıl önce ölen köpeğim boncuk.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
destek verdiğiniz için teşekkürler gerçekten güzel köpekleriniz varmış maşallah. Boncuğa çok üzüldüm Serhat abi
Engin abi Fındık da süper bir köpek maşallah

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İlla ki barınaktan almanız sokaktan bulmanız önemli değil konunun her zaman gündemde kalması için herkes her cins köpeğinin fotoğrafını koysun  pray