Batuhan Çolak Mağduriyeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gökhan kaplan

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
kaplan
Selam arkadaşlar 20 kasım da Batuhan çolak facebook sayfasında satılık kuş ilanları vardı. Bende içlerinden gri erkek bir kuş beğendim direk aradım kuşların yaşını ve fiyatını sordum, 2014 doğumlu, 700 lira
fiyatı olduğunu söyledi eşinin ne renk olduğunu sordum yeşil olduugunu ve fotoğraflarını gönderdi. Tamam dedim hiç pazarlıksız 700 lira kredi kartından aynı gece ödeme yaptım,
3 gün sonra kuşları gönderdi. Kuşlara baktığımda erkek kuşun fotoğraftaki kuşla aynı olmadığı ve 2015 bilezikli olduğu gördüm. dişi kuşta bilezik bile yoktu, tahminimce kuşun yaşı büyüktü ve bileziği kırılmıştı dahası kuşun kuyruğu yoktu,kuyruk kısmında iki tane nasırlaşmış yara vardı + yağ toplaması vardı ilk başta ur sandım aradım ve durumu izah ettim bileziksiz dişi kuş dediğimde bendeki dişiler bileziksiz dedi, kuş da ur var veya yağ toplanması var dedim, nereside altında mı üstündemi yanında mı  diye afalamaya başladı. Kafasında senaryo yazmaya başladı. yoktur öyle bişey dedi. 1.5 ay önce yumurtadan kalktı yazdı az daha ısrar edince, çocuğunun üstüne yemin etmeye başladı görmedim dedi görsem göndermezdim dedi kabul etti kuşun sıkıntılı olduğunu. gönder dedi bana sonra yarışmaya gidecem 15 gün sonra gönder diye yazdı bahaneler bahaneler,dişi kuş geçenlerde öldü. Allah a havale ediyorum parasında değilim o kuşunda günahına soktu bizi. 

Hüseyin Can59

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Can
Bu ve birkaç kişi hakkında birkaç gündür mağdur olanlar tarafından çok paylaşım okuyorum.Dernek başkanımız ve yöneticiler konuya eğilmeli ve bu mağduriyetlerin çözülmesini sağlamalı.

Çok geçmiş olsun.Geçende kaza yapmış o arkadaş.Ona da geçmiş olsun..Haram paradan hayır gelmez.

Hüseyin Can59

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Can
Düzeltme yapıyorum bu arkadaş bizim derneğimize üye değilmiş.Başka bir derneğe üyeymiş.

O platformda paylaşılsa daha etkili olur kanımca.

Barış Çolak DKKD 555 nolu
Batuhan Çolak DKKD 666 Nolu üyesiymiş.

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Bilmediğin tanımadığın biriyle alışveriş yapmayacaksin.
Barış colak yarışmalarda epey dereceleri olan (çoğunluğu sultan papağani ve minyatür muhabbet olmak üzere show da var) bir üretici. Çok fazla kuş sattığı için hepsine bilezik takmadigini söylüyor. Ben de yaşadım buna benzer bi sıkıntı. Ondan 2 kuş aldım biri yumurta tıkanması sebebiyle öldü diğeri de geldiği günden itibaren 3 ay can çekisti sonra öldü. Durumu anlatıp yardım !!! Istemeye kalktım senin kumeste bi hastalık var mı böyle Bi sıkıntı oldu mu söyle de ona göre tedavi uygulayayim dedim ama o yanlış anladı cins cins cevaplar verdi. Ben de uzatmadim.
Kuş alıp memnun olan da vardır illaki bana verdiği 1 kuş güzeldi ama yumurtadan gitti diğeri hastaymis ben farkedemedim.

Ama bazilarimiza müstahak bu. 700 liraya sattigi kuşun arkasında durmayan insanlar çatır çatır piyasa yapıyor.
Geçmiş olsun. Ne diyelim. Inşallah bir daha yaşanmaz.

Fatih Çevik

ars06

Üyemiz
Adı
Aras
Soyadı
AĞBABA
Bana kalırsa bu iş öyle Allah a havale ile falan olmaz. Allah dan korkan zaten bunu yapmaz  bu resmen dolandırıcılık arkasında durun olayın peşini bırakmayın. Bu kuşlar az para değil. Başka bir satıcı ile benimde başıma buna benzer olay geldi üşenmedim mekanına gittim. Yerin dibine girdi paramı geri aldım. Bugün size yarın bize herkes susarsa bu olaylar devam eder. Yarışmacı olduğunu söylemişsiniz öyle biri yok görmedim yok etmedim bukadar amatör olamaz. zaten kuşlarda farklı imiş

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oluyor boyle seyler yapacak birsey yok

Ilk zamanlarinda bende buraya uye birisinden guzel bir kazik yedim, ve bu yedigim kazigi yine buraya uye olan eski kisilere aktardim sonuç???
Gecenlerde ayni kisiden muzdarip bir uye daha sıkıntısını yazdi buraya yine sonuç???

Her zaman demisimdir ADIM itibarim kirlenecegine paramla rezil olayim....
Gecmis olsun
Burasi sanal alem kimin kim oldugu ne oldugu belli degil....

bulent_gumus

Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
Gümüş
Batuhan colagi bende biliyorum resimdeki kuşlarla alakasız kuşlar gönderir  yerli kendim uretir ım der ithal kuşları toplar bilezikli ni keser çok daha var kimse bu adamdan alışveriş yapmasın

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Barış colak. Bu adam tkf de aktif hakem. Batuhan colak onun oğlu

Fatih Çevik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...