Batuhan ÇOLAK'la ilgili çok acil yardım istiyorum

lost444

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gündüz
Merhaba Arkadaşlar,

Ben hobi olarak muhabbet ve diğer kuşlarla ilgilenen üreticiliğede merak salan biriyim. Daha yolun başındayım ama çok önem veriyorum ve vaktimin çoğunu araştırarak geçiriyordum önceleri.

https://www.facebook.com/showjumbo
https://www.facebook.com/colakbatuhan

Bu sayfanın sahibi Batuhan Çolak isimli şahıs'tan 2 adet muhabbet kuşu almıştım. 1 çift çek. 1 çift belçika. Konuşmasıyla falan efendi biriydi. Bu alışverişten yaklaşık 2 hafta sonra 19 haziran 2012'de 1 çift sevda ve 1 çift cennet papağanı için 500 lirayı kredi kartımdan kendi arabasını yaptırdığı bir işyerine çektirdi mail order yaparak.
Sevda papağanının yavruları daha yuvadan uçmasına 1 hafta var deyip 1 hafta sonra göndermesi için anlaştık. Sonrasında "parayı peşin verdiğim için sanırım" eskisi gibi telefonlarıma hemen cevap vermiyordu. Aradığımda geri dönmüyordu. 1 hafta geçti göndermedi aradığımda yok şu toplantım vardı yok avea ile ihale anlaşması vardı gibi durumlarından bahsediyordu. Zaten gönderip hemen tatile çıkacağım diyordu. Bu böyle yaklaşık 4-5 gün sürdü. Bazen aradığımda eşi bazen çoçuğu çıkıyordu. Ben söylerim aradığınızı deyip kapatıyorlardı fakat ne geri arayan nede soran oluyordu. Tabii yine ben tekrar arayıp kendi mazeretlerini dinliyordum. Ben bu süre içerisinde kendisinden hiç şüphelenmedim çünkü daha önce kendisinden alış veriş yapmıştım. Temmuz başı gibi konuşmamızda kendisine Bengal ispinozu ve Gökkuşağı ispinozu aradığımı söyledim bir arkadaşında olduğunu
fakat tatilde olduğu için kendisinin 1-2 güne döneceğini söyledi.
O dönünce hepsini birlikte gönderirim dedi tamam olur dedim.
2 gün sonra tekrar aradım akşama kendisinden alacağını yarın göndereceğini söyledi. Fakat ertesi gün tekrar aradım yine birşey bulup bir gün sonraya attı.Ertesi gün kendisi beni aramayınca akşama doğru ben tekrar aradım fakat teli kapalıydı.
İşte o an içimi sıkıntı kapladı. Sonraki günlerde defalarca aradım facebooktan mesaj bıraktım bana bir haber ver ne olur Batuhan bey eğer şuan gönderemeyeceksen beklerim ama böyle yapma
dedim fakat ne geri dönen var ne arayan. Kendi facebook adresinde birgün bir sayfayı beğendiğini gördüm yine defalarca mesaj yazdım ailen çoluk çocuğun var haram lokma yeme yedirme lütfen bari bir haber ver başına birşeymi geldi dedim ama nafile. Geri dönen olmadı.

Facebookta onu tanıyan daha önce alışveriş yaptığı arkadaşlarına mesaj attım telefonumu yazdım fakat kimse geri dönmedi. Büyük ihtimal çoğu kendi kullandığı adreslerdi.

Değerli birkaç abiden rica ettim Temmuz ayındaki yarışmadan sonra ilgileneceklerini
söylediler sağolsunlar.

Bunun üzerine https://www.facebook.com/profile.php?id=100003506446496 linkindeki
Gökhan Sarmaşık isimli şahıs ve https://www.facebook.com/bahtiyar.seker.3
Bahtiyar Şeker isimli şahıs bana ve Batuhan Çolak'ı benim için arayan değerli bir arkadaşa 24 Temmuzda mesaj atmış. Gökhan Sarmaşık mesajında ;
Batuhan Çokak'ın Trafik kazası geçirdiğini ve kaburgasında 1-2 çatlak olduğunu, Batuhanın piyasadan 4500-5000 lira alacağı olduğunu, 500 liraya tenezzül etmeyeceğini, kendisiyle aynı semtte oturduklarını, kendisine ulaşıp sizi aramasını söyleyeceğim dedi. Tamam geçmiş olsun dileklerimi iletin dedim.
27 Temmuzda tekrar mesaj attı hala gidemediğini yarın Bahtiyar Şeker beyle birlikte gideceğini söyledi.
28 Temmuzda gidip gitmediklerini sordum durum nedir dedim.
30 Temmuzda Gökhan Sarmaşık bey gittiklerini, görüştüklerini, sağlığının iyi olduğunu, Batuhan Beyin hattını kaybettiğini bikaç güne kartını çıkarıp arayacağını söylemiş. Tamam sabırsızlıkla beklemekteyim dedim.
7 Ağustosta tekrar mesaj attım Gökhan Beye hala aramadı bende ulaşamıyorum kendisine telden diye. Bikaç güne kadar aramaz ise olanları yayınlayacağımı söyledim.

Kendisinden haber almak için bu güne kadar bekledim ama artık sizlerede duyurma kararı aldım.

Bu olay başıma geldiğinden bu yana ne kuşlarımla ilgilenesim geliyor ne de internete giresim. İnanın soğudum biranda. Hayatımda kimseye kazık atmadım. Bu adam gibi Kul hakkına girenlerle de Allah kimseyi karşılaştırmasın.

Öncelikle kimsenin onuruyla oynamak istemem Batuhan Çolak isimli şahsın bana ve benimle aynı durumda olduğunu öğrendiğim arkadaşlara ulaşmazsa kendisine ulaşmak için elimden geleni yapacağımı ve kendisi bu onursuzlukla yaşarken dolandırdığı paraların kendisinden ve sevdiklerinden kat be kat çıkacağını bilmesini isterim.

Bu duyuruyu yaparak bu gibi insanların yanına kar kalmamasını daha başka kimseye kendi ismi veya başka isimlerle kazık atmamasını istiyorum. İnsanların taptaze heveslerinin kursaklarında bırakmasın bunun gibi insanlar.

Eğer onu tanıyan bilen birileri varsa onlarında Allah katında bilerek bu şuça ortak olmamaları için onlardan yardım istiyorum.
Saygılarımla...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa bey, şimdi doğruya doğru
neden bu sanal dünyada bir anda görmediğimiz kişilere kardeşimizden daha çok güveniyoruz??
benim fikrim dolandırılmışsınız.
bir müsibet bin nasihattan iyidir lafı geldi aklıma
inşallah onu tanıyan birileri çıkar bu sitede
tekrar geçmiş olsun.

lost444

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gündüz
Mert bey çok haklısınız ama ne yapalım bir hatadır oldu. Nasihatimizi aldık bundan sonra çözüm peşindeyiz. Umarım tanıyan arkadaşların yardımıyla durumu düzeltebiliriz...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
inşallah Mustafa bey
tüm kabimle sorununuzun çözülmesini diliyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mustafa bey başınıza gelen bu durumdan ve bunun neticesi kuş hobinizden sogumaya başlamanıza çok üzüldüm...
Malesef böyle üzüntülü durumlarla İnsan karşılaşıyor, artık hiç kimseye güvenemiyecekmiyiz...
Mutlaka İstanbuldaki arkadaşlardan Batuhan ÇOLAK ı tanıyan vardır ve size yardım ediceklerdir.En azından yerini yurdunu, kaldıgı yeri size açık olarak olmasada mesajla bildireceklerdir...
Tekrar çok üzüldüm geçmiş olsun... :(

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Savcılığa suç duyurusunda bulunun gerekli işlemlere başlarlar. Çok geçmiş olsun

lost444

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gündüz
Yahya Bey çok teşekkür ederim ilginiz için. Umarım bu sorunu çözebiliriz. Hayırlısı bakalım...
Salih Bey şuan için durumu iletişim kurarak çözmeye çalışcam, fakat ilerde sorun olursa başka yöntemler bulucaz sanırım. Keşke bu işe kalkışmadan önce burada açtığı konuya göz gezdirseydim. Siz de son anda vazgeçmişsiniz sanırım onunla alışverişten. Neyse artık olan oldu bir şekilde bize ulaşıp açıklamasını bekleyeceğiz şimdilik...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mustafa GÜNDÜZ.' Alıntı:
Neyse artık olan oldu bir şekilde bize ulaşıp açıklamasını bekleyeceğiz şimdilik...
İnşaAllah biran önce sizinle irtibata geçer ve geçerli bir mazeret ve sizi bukadar bekletmesinden dolayı ÖZÜR dileyerek Magduriyetinizi giderir.
Onada bu yakışır...

lost444

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gündüz
Yahya SAYIN' Alıntı:
İnşaAllah biran önce sizinle irtibata geçer ve geçerli bir mazeret ve sizi bukadar bekletmesinden dolayı ÖZÜR dileyerek Magduriyetinizi giderir.
Onada bu yakışır...

İnşallah Yahya Bey. Umarım o da kendine yakışanı yapar...

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Yazık insanlara üç kuruş için değmez.. Büyük geçmiş olsunn

idris

Yeni Üyemiz
Adı
İdris
Soyadı
Çelik
ben kendisiyle yaklaşk 2 ay önce konuştum.gel kuşlara bak dedi ertesi gün aradım açmadı sonra aradı tatildeyim dedi haftasonu ara dedi. yine aradım tatilim uzun sürücek dedi.sanırm üretimhanesi istanbl rami de itfaiyenin karşısında.bana öle tarif etmişti yanlş hatırlamıyorsam.iyiki para kaptırmamışm dedim bi anda ....

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
mustafa bey geçmiş olsun sizin yaşadıklarınız da tüm dostlarımıza ders niteliğin de bir örnek olur.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Batuhan çolakla ilgili son 1 yıldır  çok olumsuz şeyler  duyuyoruz AMAN DİKKAT EDİN

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu işi savcılığa taşımaya gerek yok çünkü elinizde bir belge kanıt yok 500 tl kurtaracağım derken bi o kadar harcarsınız kadir gecesi yaklaşıyor teravih namazını kıldıktan sonra gece sahurda 2 rekat namaz kılın ve allahım kaptırdığım paralar hastane parası olsun 2 beli bir araya gelmesin sürüm sürüm sürünsüz deyiniz bu kadar allah adaletini tecelli ettirir ağlayanın malı gülene hayır getirmez ........... crazy

arif22

Yeni Üyemiz
Adı
arif
Soyadı
açıkbaş
Yaklaşık 3 ay önce ben de kendisinden 1 çift kuş almıştım. Önce parayı yatırdım yaklaşık 1 hafta oyaladı beni de sizin de dediğiniz gibi devamlı bahanelerle ama sonrasında kuşları yollamıştı inşallah sizin kuşlarınızı ya da paranızı da bir şekilde yollar...