BEBE BİSKUVİSİ??

muratdiker

Üyemiz
ARKADASLAR MERHABA.SORUM ŞU:MUHABBET KUŞLARINA SEKER VE TUZUN ZARARLI OLDUGUNU BİLİYORUM FAKAT BAZİ MAMA TARİFLERİNDE BEBE BİSKUVİSİ DE BULUNUYOR.BEBE BİSKUVİSİNDEKİ ŞEKERİN KUSA ZARARI VAR MIDIR?YOK MUDUR?KESİN BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR BENİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.AYRICA MAMAMİN İCERİGİ HASLANMİS YUMURTA TUZSUZ ETİMEK HAVUÇ BROKOLİ VE ELMA RENDESİNDEN OLUŞUYOR SİZCE YETERLİ Mİ EKLEYECEK BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI?TESEKKURLER.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
BEBE BİSKÜVİSİDE KATABİLİRSİNİZ HERHANGİ BİR SORUN OLMAZ

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
bebe bıskıvısı mısır unu ve ırmık de bıraz eklıye bılırsın sıkıntı olmaz.

muratdiker

Üyemiz
Arkadaslar cevaplar için teşekkürler fakat bebe BİSKUVİSİNDEKİ seker zararli degil mi merak ettigim konu bu?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bana eskiden elmayı mamaya katma çabuk bozulur ayrı ver demişlerdi.
Kendinizde ekmek, kek yapabilirsiniz. Arçeliğin ekmek yapma makinası var tam üreticilere göre, malzemeyi koyunca kendi pişiriyor. Ben çok memnunum. Aklınızda olsun diye yazdım.
Birde halk ekmekte ruşeymli ekmekler var kanaryacılar veriyordu ama muhabbetleri bilemem.
Saygılar.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Elma ile kullandığınız da şeker oranı yükselir.Bence Elma ile mamaya dahil etmeyin...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Murat DİKER' Alıntı:
ARKADASLAR MERHABA.SORUM ŞU:MUHABBET KUŞLARINA SEKER VE TUZUN ZARARLI OLDUGUNU BİLİYORUM FAKAT BAZİ MAMA TARİFLERİNDE BEBE BİSKUVİSİ DE BULUNUYOR.BEBE BİSKUVİSİNDEKİ ŞEKERİN KUSA ZARARI VAR MIDIR?YOK MUDUR?KESİN BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR BENİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.AYRICA MAMAMİN İCERİGİ HASLANMİS YUMURTA TUZSUZ ETİMEK HAVUÇ BROKOLİ VE ELMA RENDESİNDEN OLUŞUYOR SİZCE YETERLİ Mİ EKLEYECEK BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI?TESEKKURLER.
ben bu saydıklarının yanında + olarak galeta unu etimek veya kurutulmuş ekmek irmik bebe biskuvisi koyuyorum hiç bir zararını şuana dek görmedim gönül rahatlığıyla verebilirsin zaten sitedeki üstadların tariflerinde hep bebe bisküvisi yer alıyor

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bebe Bisküvisinin zararını bugune kadar hiç görmedim vitaminli tabi fazlada abartmamak gerekli biraz tuzsuz etimek yumurta kabuğu yumurtanın beyazı ve sarısı içine biraz havuç yada brokoli gerisi afiyet bal şeker olsun kuşlarınıza.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Bilakis kaliteli bebe biskiütleri çok faydalıdır.Çünkü içinde birçok vitamin vardır.Gözükapalı verebilirsiniz. :)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Murat TÜRKAY' Alıntı:
Bilakis kaliteli bebe biskiütleri çok faydalıdır.Çünkü içinde birçok vitamin vardır.Gözükapalı verebilirsiniz. :)
Gözü kapalı vermeyin dökebilirsiniz ;D (Murat bey alınmayın latife olsun diye yazdım :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bebe bisküvisi, mamanın olmazsa olmazıdır hiç bir zararı olmaz ben mamaya irmik galete unu mısır unu pirinç unu da katıyorum

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
brokolın tere marul yumurta un çeşitlerı
ırmık keçıboynuzu tozu dıazem 256
bıra mayası
pırınç unu havuç
pedıbor bıskuvı
karışık ekmek tozu
buğday çımı
değiştirerek abartmadan verılebılr

bebe bıskuvısını ıslatın ve bekletın yağ oranına bır bakın su yuzune çıkan şekerden zıyade
ama ayda bır az verılebılır ben mamada vermıyorum
yeme duşmeyen yavrulara verıyorum yeme duşene dek geçıcı olarak slm

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
brokolın tere marul yumurta un çeşitlerı
ırmık keçıboynuzu tozu dıazem 256
bıra mayası
pırınç unu havuç
pedıbor bıskuvı
karışık ekmek tozu
buğday çımı
değiştirerek abartmadan verılebılr

bebe bıskuvısını ıslatın ve bekletın yağ oranına bır bakın su yuzune çıkan şekerden zıyade
ama ayda bır az verılebılır ben mamada vermıyorum
yeme duşmeyen yavrulara verıyorum yeme duşene dek geçıcı olarak slm
+1

muratdiker

Üyemiz
Verdiginiz cevaplar için teşekkürler.Yaptıgım denemeleden çıkardığım sonuc:Benim kuş elmayı sevmiyor havuç ve yumurtaya bayılıyor.Portakal vE manDalina kabugundaki beyaz ipleri(adı her neyse) kemirmeyi cok seviyor.Dal darının poşetini gördüğü zaman bile çıldırıyor

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Dal darı gerçekten çok faydalı bir ürün toptan ucuz bi yer bulsam baya bi alıcam ama bulamıyorum maalesef..