yusuf kurt
Üyemiz
4 aylık tüydeki jumbo dişimi hiçbir belirti olmaksızın sabah kafesinde ölü buldum.sebebi sizce ne olabilir yanında 1 yaşında gayet iyi anlaştığı erkek jumboda vardı onda hiçbişey yok...
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Kuşunuz korkup kendini kafese vurarak ölmüş olabilir.
gecen sene benimde elimde ödü patlamıştı bazı kuşlar öyle malesef güven ortamı sağlamak zaman alıyor.. kusunuzda farketmemiş olabilirsiniz kurumada olabilir bazı kuşlar belli etmeiyor kuruma oldugunu ama pat diye gidiyorlarAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:1 hafta önce benimde en vasıflı erkek jumbom korkudan öldü. Sanki kuşta panik atak vardı, öncedende bu koş korkudan ölecek sonunda derdim, sonunda dediğim gibi oldu.
Bendeki çift kuşun eşinde böyle bir problem var kanımca,ilk olarak salmalarda büyümüştür dedim insan gördüğü anda kaçacak yer arıyor insan dediğimde 1-2 kişi sürekli gördüğü kişiler.Toplamda da 1 yılı aşkın bir süredir aynı ortamda bir öneri bir tavsiyeniz var mı bu durum için ?Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:1 hafta önce benimde en vasıflı erkek jumbom korkudan öldü. Sanki kuşta panik atak vardı, öncedende bu koş korkudan ölecek sonunda derdim, sonunda dediğim gibi oldu.