belirtisiz ölen jumbo kuşum...

yusuf kurt

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
kurt
4 aylık tüydeki jumbo dişimi hiçbir belirti olmaksızın sabah kafesinde ölü buldum.sebebi sizce ne olabilir yanında 1 yaşında  gayet iyi anlaştığı erkek jumboda vardı onda hiçbişey yok...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
1 hafta önce benimde en vasıflı erkek jumbom korkudan öldü. Sanki kuşta panik atak vardı, öncedende bu koş korkudan ölecek sonunda derdim, sonunda dediğim gibi oldu.

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
benim de sapasağlam,mükemmel konuşan bir erkek kuşum hiçbir sorunu olmadan ölmüştü.sanırım bu kuşlar kalp krizi geçirebiliyor.bu ihtimal gerçekleşmiş olabilir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşunuz korkup kendini kafese vurarak ölmüş olabilir.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
1 hafta önce benimde en vasıflı erkek jumbom korkudan öldü. Sanki kuşta panik atak vardı, öncedende bu koş korkudan ölecek sonunda derdim, sonunda dediğim gibi oldu.
gecen sene benimde elimde ödü patlamıştı bazı kuşlar öyle malesef güven ortamı sağlamak zaman alıyor.. kusunuzda farketmemiş olabilirsiniz kurumada olabilir bazı kuşlar belli etmeiyor kuruma oldugunu ama pat diye gidiyorlar

geçmiş olsun

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Bendeki çift kuşun eşinde böyle bir problem var kanımca,ilk olarak salmalarda büyümüştür dedim insan gördüğü anda kaçacak yer arıyor insan dediğimde 1-2 kişi sürekli gördüğü kişiler.Toplamda da 1 yılı aşkın bir süredir aynı ortamda bir öneri bir tavsiyeniz var mı bu durum için ?