benim küçük hobihanem :D

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
uzun zamandır buradaki değerli abilerimizin tecrübelerinden faydalanarak 2 çift show jumbo ve 3 çift yerli kuşumla üretim yapmaya calışıyorum ( 7 aydır yavru alamadım o ayrı bir konu  rotfl  rotfl  ) yuvalıkları da çıkardım artık sadece oradan oraya zıplasınlar yeter :D bunlarda videoları

benim hobihanem :).wmv

benim hobihanem 2 .wmv  alkisd  smileki

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
beğenen herkese çok teşekkür ederim vakit ayırıp izlediğiniz için  alkisd

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sa erol kardeş senın kuşlar patlamaya hazır bomba olmuş ama sen dersını ıyı çalışmamıssın
sol ustuste olan kafestekıler eşlerini bulsa dakka bır gol bır yapacak gıbıler  sen onların hepsını salmaya at çiftın bır fazlası yuvalıkla donat bak bakalım ne olacak slm maaşallah sağlıklı kuşlar

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
Kemal AKBULUT' Alıntı:
sa erol kardeş senın kuşlar patlamaya hazır bomba olmuş ama sen dersını ıyı çalışmamıssın
sol ustuste olan kafestekıler eşlerini bulsa dakka bır gol bır yapacak gıbıler  sen onların hepsını salmaya at çiftın bır fazlası yuvalıkla donat bak bakalım ne olacak slm maaşallah sağlıklı kuşlar
kardeşim haklı sen salmaya at eşlenenleri al kafeslere ama kafesleri yukarda tut

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kemal AKBULUT' Alıntı:

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Kemal AKBULUT' Alıntı:

as kuşlarım zaten eş tutmuş kuşlar salmadan bu kafeslere koydum  birbirinden ayrılmıyorlar hiç video da ayrı durduklarına bakma farklı kafeslere koyduğum zaman kafesin tellerini sökecekler neredeyse birbirlerine ulaşmak için  rotfl kur yapıyorlar birbirlerini kaşıyorlar kusma olayıda var yuvalıktan da çıkmıyorlar ama çiftleşme yok  rotfl
ama tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim 2 hafta daha olmassa tekrar salma ya atarım

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Buğra SARI' Alıntı:
kardeşim haklı sen salmaya at eşlenenleri al kafeslere ama kafesleri yukarda tut

haklısınız normalde kafeslerin yerlerini duvara monta etmiştim malum ağrı da hava sibirya gibi bende kuşları soğuktan korumak için taşıdım en kısa sürede tekrar yukarı taşıyacağım