benim kuşlar hâla yavrulamadı

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Abilerim çoktan beri yoktum artık döndüm. Neyse soruma geliyim benmim kuşlarım 4 aydır beraberler kur fln yapıyorlar ama ama hâla yavru alamadım dün avi mineral mi öyle brşey aldım toz halinde güvercinlere flnda veriliyormus onu kuşlarımın suluğuna kattım onun etkisi olur mu yavrulamaları için ve tavsiyeleriniz nelerdir tabiki bu işte sabrın çok önemli olduğunu biliyorum ama tavsiyeleriniz nelerdir ?? (Not: kuşlarım sessiz bir ortamda.)

jumbo_ingiliz

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
mut
yok kardeş yok, yazılanların hepsi doğru ama,allah vermedimi vermiyo derler ya öyle bişey işte, denemediğim hiç bişey kalmadı bir insan 6 yılda 1 yavru alamazmı,olmuyo işte. senelerce bir kuşta direndim olmadı,değiştim olmadı.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
jumbo_ingiliz' Alıntı:
yok kardeş yok, yazılanların hepsi doğru ama,allah vermedimi vermiyo derler ya öyle bişey işte, denemediğim hiç bişey kalmadı bir insan 6 yılda 1 yavru alamazmı,olmuyo işte. senelerce bir kuşta direndim olmadı,değiştim olmadı.
Abi ozaman sende var bi hata benim biladerime bir çift kuş verdim benden heves etti benim takibim altında idi kuşlar ancak yumurtlamadılar kızdı kuşları geri verdi yerine 1 tane tek kuş aldı onu besliyor Maaşallahı var kuşar bana geldi 10 gün sonra yumurtladı 7 tane yumurtası var bilmiyorum ama şuan yumurtanın birinden yavru şıkmış olası lazım 18. günündeler çünkü ,birde 1 çift kuştan yumurta almak baya bir zor ben alamamıştım 2. çiftimi getirdim şimdi Rabbim nazarlardan korusun yavru eksik olmuyor yavrular yuvadan atlamadan yumurta yapmaya kadar uzadı iş  inşallah sende mutlu günü görürsün

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. En güzeli değiştir. Kuşlarını yavru al 4 ay bekle.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
AVİ MİNERAL KIZIŞTIRICI DEĞİL MİNARELDİR SİZ YEMLERİNE NİJER KARIŞTIRIN OLMAZSSA MEHMET BEYİN DEDİĞİ GİBİ YAVRUDAN ALIN BEKLEYİN

E

elaziz2316

Guest
    Yapılacaklar bir yere kadar. Ondan sonrası tamamen onların keyfine kalıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bu olay bir kaç çift bazında yapılıyorsa birazda şans işidir. İyiyi bulana kadar şansınızı deneyeceksiniz. Bir çift kuş alıp tutacak diye bir kural yok.