besleme yöntemim yanlışmı arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
herkese meraba öncelikle siteye yeni üyeyim 2 üç gün oldu bilgime bilgi kattım meğer bu işe ne çok gönül veren arkadaş varmış ben daha öncede üretim yapmıştım tabi ozamanlar bukadar bilgim yoktu çok hüsranlar yaşadım şimdi öğretmen olarak kırıkkaleye atandım ve bu güzel siteye üye oldum arkadaşlar apartmana yerleştiğim için kuşlara bi odamı ayırdım raflar çaktım 2 ingiliz [ çekostavak]  13 de yerli çiftim var yemlerini kendim karışım yapıyorum sarı darı kanarya yemi yulaf çedene olarak veriyorum şu anda sadece bi çiftimin bi çift yavrusu var onlara yumurta mamasını birgün verip birgün vermiyorum mamayo haşlanmış yumurta cicibebe irmik ve bi tatlı kaşığı balla hazırlıyorum  diğer çiftler yumurtada yatıyor onlarada aynı şekilde sunuyorum sularına e vitse vitamininden hergün suları değiştirip bi pirinç tanesi kadar katıyorum meyve yeşillik vermiyorum bi sakıncası olurmu kuş kumunu ve gaga taşını eksik etmiyorum yalnız kuluçkada rahatsız olmasınlar diye altlarını temizlemiyorum  yenmiyen mamaları değiştiriyorum sularını çeşmeden veriyorum günde 1 saat onlara ayırıyorum okuldan gelince  yanlışlar varsa yada önerileriniz varsa paylaşalım saygılar arkadaşlar hepinize bol yavrulu üretimler

Mesut001

Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ŞİMŞEK
Her şeyi yapıyorsunuz maşallah.Allah bol bol yavrular nasip etsin.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Öncelikler Allah hayırlı ve bol üretimler nasip etsin ben kendi fikirlerimi söyleyeyim yeme ak darıda katmanız gerekiyor mamaya bal karıştırmanıza gerek yok üretime hazırlarken vermek lazım balı bal kızıştırma etkisi yaptığı için erkek dişi kuşu kuluçkasında rahat bırakmayabilir evit se de e vitamini yönünden zengin bi vitamin onunda kızıştırma etkisi var kuşlara sadece e vitaminiyle sınırla kalmamanız gerek diğer vitaminlerede ihtiyaç duyarlar multivitamin kullanmanızı tavsiye ederim  meyve ve yeşilliğide vermeniz lazım oda önemli vitaminleri doğal yoldan almaları için suları çeşmeden vermeyin içme suyu vermenizi tavsiye ediyorum Kolay gelsin

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Gayet İyi Bakıyorsunuz Kuşlarınıza Tebrik Ederim...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Sezgin ANIL' Alıntı:
Öncelikler Allah hayırlı ve bol üretimler nasip etsin ben kendi fikirlerimi söyleyeyim yeme ak darıda katmanız gerekiyor mamaya bal karıştırmanıza gerek yok üretime hazırlarken vermek lazım balı bal kızıştırma etkisi yaptığı için erkek dişi kuşu kuluçkasında rahat bırakmayabilir evit se de e vitamini yönünden zengin bi vitamin onunda kızıştırma etkisi var kuşlara sadece e vitaminiyle sınırla kalmamanız gerek diğer vitaminlerede ihtiyaç duyarlar multivitamin kullanmanızı tavsiye ederim  meyve ve yeşilliğide vermeniz lazım oda önemli vitaminleri doğal yoldan almaları için suları çeşmeden vermeyin içme suyu vermenizi tavsiye ediyorum Kolay gelsin
  Arkadasımız yorumu yapmıs zaten

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Sezgin ANIL' Alıntı: