ONUR ÇÖKELEKOĞLU
Uzman Üyemiz
herkese meraba öncelikle siteye yeni üyeyim 2 üç gün oldu bilgime bilgi kattım meğer bu işe ne çok gönül veren arkadaş varmış ben daha öncede üretim yapmıştım tabi ozamanlar bukadar bilgim yoktu çok hüsranlar yaşadım şimdi öğretmen olarak kırıkkaleye atandım ve bu güzel siteye üye oldum arkadaşlar apartmana yerleştiğim için kuşlara bi odamı ayırdım raflar çaktım 2 ingiliz [ çekostavak] 13 de yerli çiftim var yemlerini kendim karışım yapıyorum sarı darı kanarya yemi yulaf çedene olarak veriyorum şu anda sadece bi çiftimin bi çift yavrusu var onlara yumurta mamasını birgün verip birgün vermiyorum mamayo haşlanmış yumurta cicibebe irmik ve bi tatlı kaşığı balla hazırlıyorum diğer çiftler yumurtada yatıyor onlarada aynı şekilde sunuyorum sularına e vitse vitamininden hergün suları değiştirip bi pirinç tanesi kadar katıyorum meyve yeşillik vermiyorum bi sakıncası olurmu kuş kumunu ve gaga taşını eksik etmiyorum yalnız kuluçkada rahatsız olmasınlar diye altlarını temizlemiyorum yenmiyen mamaları değiştiriyorum sularını çeşmeden veriyorum günde 1 saat onlara ayırıyorum okuldan gelince yanlışlar varsa yada önerileriniz varsa paylaşalım saygılar arkadaşlar hepinize bol yavrulu üretimler