BESLENME PROGRAMI Bİ BAKAR MISINIZ?

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
PAZARTESİ -> VİVİD KARIŞIK YEM + SÜPER-VİT FORTE VİTAMİNLİ SU

SALI          ->  VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

ÇARŞAMBA -> YUMURTA MAMASI (elma-kivi-muz-biber-maydanoz-nijer-bebe bisküvisi-etimek-irmik)+NORMAL SU

PERŞEMBE -> VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

CUMA        -> VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

CUMARTESİ-> YUMURTA MAMASI(elma-kivi-muz-biber-maydanoz-nijer-bebe bisküvisi-etimek-irmik)+NORMAL SU

PAZAR      -> VİVİD KARIŞIK YEM+NORMAL SU

ÜSTADLAR BUGÜNDEN SONRA BU PROGRAMI UYGULAYACAĞIM BU PROGRAMI KAFAMA GÖRE VERİYORDUM AMA GÖRDÜMKİ HATA EDİYORUM. BU PROGRAM NASIL EK OLARAK KEFESE MARUL GİBİ YEŞİLLİKLER ASICAM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.AYRICA SİRKE SODA GİBİ MADDELER VERMİYORUM.MAMA OLDUĞU GÜNLERDE DE YEM VAR.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
eksik bişeyler var mı 36 kez okunmuş serkan ustadan başka cevap yok üzülüyorum böyle olunca ya

C

canq

Guest
iyi güzel verimli olacak bir program ama fazla gelir bence kuşların bünyesine ... hayırlı üretimler :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Canku ÇEÇEN' Alıntı:
iyi güzel verimli olacak bir program ama fazla gelir bence kuşların bünyesine ... hayırlı üretimler :)
fazla gelecek olan kısmı belirtsen üstad ona göre tekrar ayarlarım bide bunlar elimdeki imkanlarıma göre yazdığım program kendim yazdım bugün

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
abi bu şekilde bana bak ben kafeste kalmaya razıyım .. senin elindeki canların şansı varmı  süper bir meü saygılar....

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Güzel program fakat ballı su sayısını azaltmanızda fayda var.. Sebebine gelirsek bal kuşları susatacaktır.. Susayan kuşlar yine su içecek ve aşırı su tüketimi ishale neden olacaktır.. Yumurta mamalarındaki irmik etimek ve irmik oranınada dikkat edilirse yağlanma olmayacaktır hayırlısı olsun..

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
fazla fazla şeyler vermenize gerek yok ballı su haftada bir  verseniz yeterli herşeyin fazlası zarar unutmayın
eyvallah hasan abi balı haftada birgüne araya koyacam

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Mahmut TUNÇ' Alıntı:
abi bu şekilde bana bak ben kafeste kalmaya razıyım .. senin elindeki canların şansı varmı  süper bir meü saygılar....
bekir hocam ., mahmut bey tam cevap vermiş , :)  ballı su miktarını azaltın . Hayırlı üretimler

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Hadi elmayı,muzu,kiwiyi,biberi anladım da maydanozu hangi sebeple veriyorsunuz onu anlamadım..
Doğada insan hariç hiçbir canlı çok mecbur kalmadıkça maydanoz yemez..Maydanoz çoğu canlı için toksik ve aynı zamanda da idrar söktürücü özelliği olan bir bitkidir..
Muhtemelen sizin kuşlarınızda bol miktarda idrar üretip fazlasıyla da elektrolit kaybediyorlar..

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Alpay BİLİR' Alıntı:
Hadi elmayı,muzu,kiwiyi,biberi anladım da maydanozu hangi sebeple veriyorsunuz onu anlamadım..
Doğada insan hariç hiçbir canlı çok mecbur kalmadıkça maydanoz yemez..Maydanoz çoğu canlı için toksik ve aynı zamanda da idrar söktürücü özelliği olan bir bitkidir..
Muhtemelen sizin kuşlarınızda bol miktarda idrar üretip fazlasıyla da elektrolit kaybediyorlar..
alpay abi büyüksün maydanozu fazla vermiyorum abi bundan sonrada hiç vermeyecem çok teşekkrüler abi.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bekir hocam o kadar şey saydın havucu unuttun ha yakışmadı sana şimdi bence mamaya o kadar şey karıştırmana gerek yok havuç yumurta bebe bisküvisi bide az bişey irmik yeterlidir tadını bozarsan kuşlar yemez bide ballı suyu fazla verme genelde ballı suyu kuşlar hastayken ilaçlı suyu içmeleri için hayvanı susatmak için verirler selamlar kardeşim

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
PAZARTESİ -> VİVİD KARIŞIK YEM + SÜPER-VİT FORTE VİTAMİNLİ SU

SALI          ->  VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

ÇARŞAMBA -> YUMURTA MAMASI (elma-kivi-muz-biber-maydanoz-nijer-bebe bisküvisi-etimek-irmik)+NORMAL SU

PERŞEMBE -> VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

CUMA        -> VİVİD KARIŞIK YEM+BALLI SU

CUMARTESİ-> YUMURTA MAMASI(elma-kivi-muz-biber-maydanoz-nijer-bebe bisküvisi-etimek-irmik)+NORMAL SU

PAZAR      -> VİVİD KARIŞIK YEM+NORMAL SU

ÜSTADLAR BUGÜNDEN SONRA BU PROGRAMI UYGULAYACAĞIM BU PROGRAMI KAFAMA GÖRE VERİYORDUM AMA GÖRDÜMKİ HATA EDİYORUM. BU PROGRAM NASIL EK OLARAK KEFESE MARUL GİBİ YEŞİLLİKLER ASICAM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.AYRICA SİRKE SODA GİBİ MADDELER VERMİYORUM.MAMA OLDUĞU GÜNLERDE DE YEM VAR.
alkisd DAHA NE OLSUN BEN BENİM ÇOCUĞU BÖYLE BESLEMİYORUM (TABİKİ ŞAKA)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Bekir hocam güzel menü olmuş. Üstadların yorumlarıyla düzenleyip ben de kullanayım :) Eline, emeğine sağlık :)  alkisd

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
bekir hocam o kadar şey saydın havucu unuttun ha yakışmadı sana şimdi bence mamaya o kadar şey karıştırmana gerek yok havuç yumurta bebe bisküvisi bide az bişey irmik yeterlidir tadını bozarsan kuşlar yemez bide ballı suyu fazla verme genelde ballı suyu kuşlar hastayken ilaçlı suyu içmeleri için hayvanı susatmak için verirler selamlar kardeşim
:) valla havucu yazmayı unutmuşum ama yazmadığıma bakma havucu koyuyorum :) reis haklısın balı çıkardım havucu ekledim.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
BİDE BİRŞEY SORACAĞIM BALLI SUYU VİTAMİN GÜNÜNDEN ÖNCEKİ GÜNDE VERSEM BİRGÜN SONRA VİTAMİNLİ SUYU KANA KANA İÇSELER ZARARI OLURMU

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
BİDE BİRŞEY SORACAĞIM BALLI SUYU VİTAMİN GÜNÜNDEN ÖNCEKİ GÜNDE VERSEM BİRGÜN SONRA VİTAMİNLİ SUYU KANA KANA İÇSELER ZARARI OLURMU
ölçüsünü ayarladıktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz . ama ben genelde akşam olmadan suyu değiştirdiğim için aynı gün ikisinden içme şansları oluyor