bi bakın acilll

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
sevgilli abilerim bizim mahallede bi çocuk var çocukta 1 çift muhabbet kuşu var. çocuk kuşları elle çiftleştirmeye çalışıyo ne yapmam gerekir yardımcı olunnn.
bide bu şekilde  çiftleşme sağlanamaz değilmi ??

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Allah o arkadaşına akıl fikir ihsan eylesin. Kuşlar istemeden eliyle onları asla çiftleştiremez. Hatta kuşun eş tutacağı varsa da eşinden soğutur. Bir an önce arkadaşını bu işten vazgeçir.

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Aileside eğer onun gibi (mal) değilse git adam gibi konuş bu kuşlara böyle eziyet ediliyor diye eğer birşey yapmazlarsa en azında insanlık görevini yapmış olursun  neeee neeee neeee

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Çocuğu ayaklarından ve kollarından tutup manuel olarak boyunu uzatmak gerekiyor bence..

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Acaba Kendiside Birinin Eliyle Çifleşerek mi olmuş Önce onu Sor Daha Sonra Elinden O kuşları Kurtar. Kurtardıktan Sonra Ağzının Üstüne 2 Tokat Çıkarabilirsin. Ha Benim Hakkımıda Unutma. . .  ahaaa

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Harun AVCI' Alıntı:
Acaba Kendiside Birinin Eliyle Çifleşerek mi olmuş Önce onu Sor Daha Sonra Elinden O kuşları Kurtar. Kurtardıktan Sonra Ağzının Üstüne 2 Tokat Çıkarabilirsin. Ha Benim Hakkımıda Unutma. . .  ahaaa
ben döverek düzeleceğini sanmıyorum kuşları satın almayı denicem olmazsa o görmeden salıcam. :)

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Yılmaz
Madem Çözüm Yolunu Biliyorsun Neden Bizi Yoruyorsun ??? smileki
ŞAKA ŞAKA EN İYİSİNİ YAPARSIN DOSTUM. . .

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi o görmeden salsan çocuğun ellemesinden daha kötü. O yüzden anne babasıyla konuş. Al kuşu. Salarsan ölüme terkedersin.