saolun yuvalığı nezaman takmayı önerirsiniz ???Hasan YILDIZ' Alıntı:maşallahları var kuşlarınızın çok güzeller sağlıklılar erkek biraz alışsın oda yanaşacaktır dişiye hayırlı ugurlu olsun
yuvalığı 1-2 hafta sonra takabilirsinizHasan YILDIZ' Alıntı:maşallahları var kuşlarınızın çok güzeller sağlıklılar erkek biraz alışsın oda yanaşacaktır dişiye hayırlı ugurlu olsun
peki çok sağolunR.Efekan ALTUN.' Alıntı:yuvalığı 1-2 hafta sonra takabilirsiniz
Yuvalığı 1 hafta sonra takabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa plastik tünekliklerinizi tahta tüneklikler ile değiştiriniz. İyi günler bol üretimler.Hasan YILDIZ' Alıntı:maşallahları var kuşlarınızın çok güzeller sağlıklılar erkek biraz alışsın oda yanaşacaktır dişiye hayırlı ugurlu olsun
birbirlerini kaşıyolar bu perşembe geldi erkek kuş haftaya cumartesi takayımmı ???Mertcan YILMAZ' Alıntı:bence yadan takmanı öneririm daha iyi olur bişey olursa kontrol edebilirsin. yuvalı.
bu arada dişi kuşun kızışmış erkekte biraz kızırsa iyi olur nijer verebilirsin yemle karşık 10-20 gün sonra takabilrsin yuvalıgı ..
fakat bir birini kaşıyorlarsa yemleşiyorsa 10 gün sonra tak
dişi kovalıyo erkek kaçıyo çok garip bi durumYusuf YILMAZ..' Alıntı:kardeş yemleşiyorlarsa 3-5 güne tak derim ben. dişin bayağı kızışmış çünkü. erkek de çok iyi. ben kızışmış dişiyi erkeğe attım aynı gün. 2 haftaya yumurtladı. ben denememi söylerim.
ama gerçekten bunlardan rengarenk kuşlar çıkar inş
5 gün için içindeki davranışlarına bakar ve takarım şansımızaYusuf YILMAZ..' Alıntı:zaten 4 gündür beraber bi 5 gün daha geçince 10 gün olur. belki benim başıma gelen şanstır ama diğer çiftimde de aynısı oldu. aldığım gün taktım( bilmiyordum ama takılacağını) 15 gün sonra o da ilk yumurtasını yaptı.