bi baksanız :)

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
yeni erkek aldım fotoğraflarını göstermek istedim yorumlarınızı bekliyorum :)  buarada kafes normal kafesleri değil fotoğraf çekmek için yer değiştirdim :) bi sorum daha var dişi fazla ilgileniyo ama erkek pek horalı değil gibi :)

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
maşallahları var kuşlarınızın çok güzeller sağlıklılar erkek biraz alışsın oda yanaşacaktır dişiye hayırlı ugurlu olsun

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Hasan YILDIZ' Alıntı:
maşallahları var kuşlarınızın çok güzeller sağlıklılar erkek biraz alışsın oda yanaşacaktır dişiye hayırlı ugurlu olsun
saolun yuvalığı nezaman takmayı önerirsiniz ???

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Bir kaç gün alışmalarını bekleyin. İkiside güzel ikiside kızışmış.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hasan YILDIZ' Alıntı:
yuvalığı 1-2 hafta sonra takabilirsiniz

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Hasan YILDIZ' Alıntı:
Yuvalığı 1 hafta sonra takabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa plastik tünekliklerinizi tahta tüneklikler ile değiştiriniz. İyi günler bol üretimler.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
biraz sabır bu kuşalardan çok güzel yavru çıkar

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
hepinizi sıkıyosam özür dilerim :) bi sorum daha var yuvalığı kafesin içine  zamine koysam herhangi bi sorun olurmu kafesim bunun gbi :

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
bence yadan takmanı öneririm daha iyi olur bişey olursa kontrol edebilirsin. yuvalı.
bu arada dişi kuşun kızışmış erkekte biraz kızırsa iyi olur nijer verebilirsin yemle karşık 10-20 gün sonra takabilrsin yuvalıgı ..
fakat bir birini kaşıyorlarsa yemleşiyorsa 10 gün sonra tak

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
bence yadan takmanı öneririm daha iyi olur bişey olursa kontrol edebilirsin. yuvalı.
bu arada dişi kuşun kızışmış erkekte biraz kızırsa iyi olur nijer verebilirsin yemle karşık 10-20 gün sonra takabilrsin yuvalıgı ..
fakat bir birini kaşıyorlarsa yemleşiyorsa 10 gün sonra tak
birbirlerini kaşıyolar bu perşembe geldi erkek kuş haftaya cumartesi takayımmı ???

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Sana kalmış ama ben yeni bir rainbow çift aldım 15-20 sonra takıcam yuvalı birbirini kaşılıyorlar yemleşiyorlar falan sana kalmış ama az nijer vemeni öneririm erkek biraz kızışınca çiftleşeceklerine inanyorum

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kardeş yemleşiyorlarsa 3-5 güne tak derim ben. dişin bayağı kızışmış çünkü. erkek de çok iyi. ben kızışmış dişiyi erkeğe attım aynı gün. 2 haftaya yumurtladı. ben denememi söylerim.
ama gerçekten bunlardan rengarenk kuşlar çıkar inş

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
kardeş yemleşiyorlarsa 3-5 güne tak derim ben. dişin bayağı kızışmış çünkü. erkek de çok iyi. ben kızışmış dişiyi erkeğe attım aynı gün. 2 haftaya yumurtladı. ben denememi söylerim.
ama gerçekten bunlardan rengarenk kuşlar çıkar inş
dişi kovalıyo erkek kaçıyo çok garip bi durum :D    inş. dediğiniz gibi olucak.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
zaten 4 gündür beraber bi 5 gün daha geçince 10 gün olur. belki benim başıma gelen şanstır ama diğer çiftimde de aynısı oldu. aldığım gün taktım( bilmiyordum ama takılacağını) 15 gün sonra o da ilk yumurtasını yaptı.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
zaten 4 gündür beraber bi 5 gün daha geçince 10 gün olur. belki benim başıma gelen şanstır ama diğer çiftimde de aynısı oldu. aldığım gün taktım( bilmiyordum ama takılacağını) 15 gün sonra o da ilk yumurtasını yaptı.
5 gün için içindeki davranışlarına bakar ve takarım şansımıza :D