BİLAL ERDEM DEN ALDIĞIM SULTANLARIMIN SON ÇIKAN YAVRULARI

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
MaşaAllah maşaAllah paylaşım için teşekkürler.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
MaşaAllah maşaAllah paylaşım için teşekkürler.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Hepinize teşekkürler.
İnşallah Bilal abi yumurtlayacakları günü dört gözle bekliyorum.Tekrar teşekkürler.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Mert SEVER' Alıntı:

41 kere maşallah

emrah abi ankarada olsan peşini bırakmazdım yavrusu olduğu zaman ama neyse bakalım hayırlısı olsun bizide böyle sevindiren abilerimiz olur sanırım ankarada demi  ::) ;D
Olur Mert neden olmasın ki Ankarada sevindiren olmazsa ben Bursa dan sevindiririm seni.Yeter ki yavrularını bi alalım bakalım.

E

elaziz2316

Guest
    Emrah yavrular ya da yumurtalar gelmeye başladı mı?

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Üretimhanem çok sıcak olduğu için sultanların sadece iki takımını eşe attım.Bir takımın altında dört yumurta bir takımın altındada üç yavru büyümekte.Diğer takımlarım şuan salmada dinlenmede inşallah kısmet olursa onlarıda 1 eylülde eşe atmayı planlıyorum.Yumurtalı ve yavrulu olanlarıda siz dostlarımla paylaşmak istedim.
Fotoğraf kalitesi pek iyi değil ama idare edersiniz inşallah.Daha iyilerini daha sonra koyucam.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Üretimhanem çok sıcak olduğu için sultanların sadece iki takımını eşe attım.Bir takımın altında dört yumurta bir takımın altındada üç yavru büyümekte.Diğer takımlarım şuan salmada dinlenmede inşallah kısmet olursa onlarıda 1 eylülde eşe atmayı planlıyorum.Yumurtalı ve yavrulu olanlarıda siz dostlarımla paylaşmak istedim.
Fotoğraf kalitesi pek iyi değil ama idare edersiniz inşallah.Daha iyilerini daha sonra koyucam.

Vayyy kardeşim benim Allah kat ve kat arttırsın bereketini çok güzel kareler bunlar...Diğer yavruları da merakla bekliyorum alttan gelecek olanlar büyük süprizlere gebedir haberin olsun.