Bıldırcın ile muhabbet kuşu birarada olurmu??

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Yumurtasından faydalanmak için 1 tane bıldırcın aldım.Kuşlarımın yanında bir kafeste duruyo.Bu kuşların bir arada durmasından kaynaklanan bir sıkıntı olurmu acaba??

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
dışkısının asit oran yüksek sanırım yavrulara zarar verir diye düşünüyorum tam yanlarına değil de biraz uzaklarına koyarsanız daha iyi olur...

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
taşıdığı bir parazit hastalık yoksa ayrı bir kafeste durabilir ama ben aynı yerde bulundurmam

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Evin kücük balkonunda 16 tane bıldırcın besliyen biri olarak söyliyim ,bıldırcın muhabet kusunu öldürür

Nasıl öldürür şimdi muhabbet gider bıldırcını ısırır bıldırcın ödlek hayvandır kacarken muhabbeti ezer

Ben akvaryumda besledim altlarına da talaş serdim her hafta talaşı yenileyince koku vs olmuyordu

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bıldırcın pis hayvandır koku yapar, bıldırcınların gagası sivridir toplu kafeslerde gaga kesmi önerilir çünkü birbirlerini yaralayabiliyorlar. Fakat şunu iyi bilirim bıldırcın kadar dayanaklı hiçbir kanatlı yoktur. benim kafası dağılmış bir şekilde yaşayan bıldırcınım vardı. eğer aynı kafese koycaksan bıldırcın için değil muhabbetlerin için kork derim :)