oktay4965837
Takipçi Üyemiz
arkadaşlar bilezik ne demek neden kullanılır.Nasıl kullanılır.nerden alabilirim.Avantajı varmı?
kuşun değer kazanması yalnızca bir derneğe kayıtlı oluşuyla alakalıdır, senin kendin yaptırıp taktığın bilezik pek bişey ifade etmez sonuçta herhangi bir değeri yoktur kayıt anlamında.engin' Alıntı:bilezik yavru kuşların ayağına takılan bir maddedir.kuşun üretim yılı v.b bilgilerini gösterir.bana göre taktığın zaman kuş değer kazanır. özel yaptırmanı tavsiye ederim..
dikkat ederseniz cümlemde BANA GÖRE kullanmışım o sizin fikriniz bu benim..hişş kavga yok' Alıntı:kuşun değer kazanması yalnızca bir derneğe kayıtlı oluşuyla alakalıdır, senin kendin yaptırıp taktığın bilezik pek bişey ifade etmez sonuçta herhangi bir değeri yoktur kayıt anlamında.
bunun için derneklere üye olunup belirlenen zamanlarda sipariş verilmeli, hem standart ve kabul gören bir bilezik ve kayıt sistemine dahil olursunuz hem de sizin kuşunuz olduğu belli olur bunun yanında sizin yaptıracağınız bilezikler ii ustaların elinden çıkmamışsa kuşa zarar verebilir.
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Kayıt altındaki kuşların üretimle ilgili bilgilerini gösterir. Kuşları birbirinden ayırabilmenizi sağlar.
Üzerindeki renk ve rakamlardan kuşun doğum yılını görebilirsiniz.
Üzerindeki Kod, Kısaltma ve rakamlarla Üreticisinin hangi ülkede olduğunu, bağlı olduğu Derneği ve üretici kod bilgilerini bulabilirsiniz.
Bir derneğe üye olmanız gereklidir.
Yarışmalara katıabilmek için kuşunuzun ayağında bilezik olması şart tır.
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Kayıt altındaki kuşların üretimle ilgili bilgilerini gösterir. Kuşları birbirinden ayırabilmenizi sağlar.
Üzerindeki Kod, Kısaltma ve rakamlarla Üreticisinin hangi ülkede olduğunu, bağlı olduğu Derneği ve üretici kod bilgilerini bulabilirsiniz.
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Kayıt altındaki kuşların üretimle ilgili bilgilerini gösterir. Kuşları birbirinden ayırabilmenizi sağlar.
Gürhun Ayaz' Alıntı:Bir derneğe kayıt olup bilezik alabilirsiniz.
![]()
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Kayıt altındaki kuşların üretimle ilgili bilgilerini gösterir. Kuşları birbirinden ayırabilmenizi sağlar.
Adınızı yazmadığınız için kusuara bakmayın size sayın kanatlı uygarlık diye hitap edeyim.kanatli_uygarlik' Alıntı:herkese iyi forumlar dliyorum.
yeni aldığım bir muhabbet kuşunun bileziğinde yazılandan yola çıkarak üreticisine ulaşılabilinir mi acaba?
bilezikte ki yazılar: ''CV v 10 6179''
saygılarımla.
Bilal ERDEM' Alıntı: