Bileziklerimizi Taktık Bile

tolgacaner

Üyemiz
Adı
TOLGA
Soyadı
CANER

Bileziklerimi dün aldım  ve Akşamıda hemen Taktım Emeği geçen Bütün herkese çok teşekkür ediyorum...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
olurmu oyle  sey kardeşim....o bilezikler  kusların Kimliği gibidir ülkesi  üye yası gibi bilgileri icerir...hayırlı olsun

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Karahan UZUN.' Alıntı:
olurmu oyle  sey kardeşim....o bilezikler  kusların Kimliği gibidir ülkesi  üye yası gibi bilgileri icerir...hayırlı olsun

abi zaten meraktan soruyorum, yargıladığım için değil.

hayırlı olsun  :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Tolga bey henüz erken değilmi siyah bilezikler için. Elinizde 2012 bileziği yoksa fazladan var gönderebilirim. Nihayetinde şuan bileziği taktığınız yavrularınız 2013 doğumlu görünecekler!

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kemal SOYLU' Alıntı:
Tolga bey henüz erken değilmi siyah bilezikler için. Elinizde 2012 bileziği yoksa fazladan var gönderebilirim. Nihayetinde şuan bileziği taktığınız yavrularınız 2013 doğumlu görünecekler!

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Kemal SOYLU' Alıntı:
Federasyon eğer 2013 bileziklerini şu anda yolladıysa şu andan itibaren dünyaya gelip bilezik takılan kuşlar 2013 doğumlu olarakyarışmalarda boy gösterebilir. Bu yıllardır bu şekilde uygulanmaktadır. Bakınız 2012 bilezikleri de 2011 ekim sonu gelmişti.  ;)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuz DENİZ' Alıntı:
Federasyon eğer 2013 bileziklerini şu anda yolladıysa şu andan itibaren dünyaya gelip bilezik takılan kuşlar 2013 doğumlu olarakyarışmalarda boy gösterebilir. Bu yıllardır bu şekilde uygulanmaktadır. Bakınız 2012 bilezikleri de 2011 ekim sonu gelmişti.  ;)
mantıklı

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
cahilliğimden dolayı kusura bakmayın, bu bilezikler neyi kanıtlıyor ?
2013 yılı başlangacından itibaren bileziksiz kuş satışı yapılamayacak yıl boyu üretim kapasiteniz ne ise o kadar bilezik talebinde bulunmanız sizin faydanıza olacaktır .Ayrıca bilezikler isin kimliğiniz olup güzel bakımlı kuşlar ürettiğiniz takdirde kuş satışlarınız daha kolay olacaktır  ;)