Aslı Çalışkan
Üyemiz
aranızda kuşları için hamster suluğu kullanan var mı? kullanışı kolay mı kuşlar rahat su içebiliyorlar mı? eğer tavsiye ediyorsanız ben de almayı düşünüyorum.
evet en kısa zamanda bir tane alıp deneyeceğim eğer alışırlarsa hepsinde bu sisteme geçmeyi düşünüyorumKarahan UZUN.' Alıntı:kuşlar zeki hayvanlar takip edip keşfedip etmediklerini kontrol etmelisiniz
Aslı ÇALIŞKAN' Alıntı:evet en kısa zamanda bir tane alıp deneyeceğim eğer alışırlarsa hepsinde bu sisteme geçmeyi düşünüyorum![]()
hem de nasıl güzel olur rotflKarahan UZUN.' Alıntı:alışırlarsa sizde 8) keyfinize bakarsınız![]()
baya güzel olmuş elinize sağlık. ama ben bunu yapamam sanırımErman SAYIN' Alıntı:http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24541.0.html
linkte kendi yaptığım suluk sistemi var düşünürseniz çapı 6 cm okadar büyük değil 10 gündür kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım
Aslı hanım bildiğim kadarı ile kuşları ufakdan alıştırırsanız bu suluğa daha iyi olucağı. Eğerki büyük kuşlarda deneyeceksenizde nacizhane fikrim eski suluğunuzun olduğu yere takın kuşlar farklılık yaşamasın, birde takmadan önce kuşları biraz susuz bırakın ki taktıktan sonra gözlem yapmanız daha kolay olur. Saygılarımla.Aslı ÇALIŞKAN' Alıntı:aranızda kuşları için hamster suluğu kullanan var mı? kullanışı kolay mı kuşlar rahat su içebiliyorlar mı? eğer tavsiye ediyorsanız ben de almayı düşünüyorum.
benim kullandığımda nipelin çanaklısı ve çok güzel kuşlar için özel yapmışlar 6 cm çapında bi göz atın derim ben kullanıyorum çok memnunum.Samed KEKLİK' Alıntı:Ben ankaradan 60 adet aldım, hepsi akıtıyor. Normal suluğa döndüm. ileride devam edecek olursam nipel suluğa dönüş yapacam ama kendi sistemimi kuracam inşallah...
değerli yorumunuz için teşekkür ederim Yalçın bey. en kısa zamanda deneyeceğim. şansıma yavrularım var denemem kolay olacakYalçın YILMAZ' Alıntı:Aslı hanım bildiğim kadarı ile kuşları ufakdan alıştırırsanız bu suluğa daha iyi olucağı. Eğerki büyük kuşlarda deneyeceksenizde nacizhane fikrim eski suluğunuzun olduğu yere takın kuşlar farklılık yaşamasın, birde takmadan önce kuşları biraz susuz bırakın ki taktıktan sonra gözlem yapmanız daha kolay olur. Saygılarımla.
teşekkür ederim yorumunuz içinTuncay ÇAĞATAY' Alıntı:ben kullaniyorum.cokta memnunum.kuslarim ina alisti ve normal suluktan su icmiyorlar.
teşekkür ederim yorumunuz için bende alırken çelik olan diye belirtirimAyhan YILDIRIM' Alıntı:bu sulukları ben kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor alırken çelik paslanmayan bilyeli olanlardan alın su kirlenmiyor ... alkisd
üzüldüm gerçekten. ankaradan nerden almıştınız? bende ankaradayım da aynı yerden almayayım bariSamed KEKLİK' Alıntı:Ben ankaradan 60 adet aldım, hepsi akıtıyor. Normal suluğa döndüm. ileride devam edecek olursam nipel suluğa dönüş yapacam ama kendi sistemimi kuracam inşallah...