Biotin eksikliği için hangi ilacı tavsiye edersiniz??

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
yeni çıkan yavrularımda kanatlarında tüy eksikliği bulunuyor. araştırdım ve biotin eksikliğinden kaynaklı olduğunu öğrendim. bunun için hangi ilacı tavsiye edersiniz??

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
gabiotan sıvı haldede bulunuyor veterinerlerde alacagınız veterıner gram agırlıga ve bunyesel gereksınımlere gore sıze tavsıyede bulunacaktır doz konusunda kolay gelsın...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
EN UYGUN FİYAT OLARAK GABİOTAN VAR BİRDE İNSANLARDA KULLANILAN FİYATI BİRAZ PAHALI  PRİORİN KAPSÜL VAR

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLARIN VERDİĞİ BİLGİLERİN FAYDASI OLUR

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR

BIO-ZINC içeriğindeki yüksek kaliteli biotin, çinko ve özel formülüyle kuşlarınızın tüy kalitelerini maksimum düzeye getirir. Doğal renklerini ortaya çıkartır ve ele alındığında ipeksi bir his verir. Şov ve performans kuşları için gösterişi arttırır. %100 doğal bir formülü olup bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.
Besin eksikliğinden veya metabolik bozukluktan dolayı tüye girememiş kuşları ağır bir
hastalıkları yoksa derhal tüye sokar. Kırık ve bozuk tüyler hemen atılır ve yenilenir. Düzenli kullanıldığında sonuç etkileyicidir. Özel formülü sayesinde kuşlarınız tarafından kolay hazmedilir ve zamanla depolanır.
Kullanım şekli ve dozu:
Her poşet 2 litre taze içme suyuna karıştırılarak veya mamalarına katılarak verilir.

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR

alirizakarip

Yeni Üyemiz
Adı
Ali Rıza
Soyadı
Karip
Alpay BİLİR' Alıntı:

BIO-ZINC içeriğindeki yüksek kaliteli biotin, çinko ve özel formülüyle kuşlarınızın tüy kalitelerini maksimum düzeye getirir. Doğal renklerini ortaya çıkartır ve ele alındığında ipeksi bir his verir. Şov ve performans kuşları için gösterişi arttırır. %100 doğal bir formülü olup bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.
Besin eksikliğinden veya metabolik bozukluktan dolayı tüye girememiş kuşları ağır bir
hastalıkları yoksa derhal tüye sokar. Kırık ve bozuk tüyler hemen atılır ve yenilenir. Düzenli kullanıldığında sonuç etkileyicidir. Özel formülü sayesinde kuşlarınız tarafından kolay hazmedilir ve zamanla depolanır.
Kullanım şekli ve dozu:
Her poşet 2 litre taze içme suyuna karıştırılarak veya mamalarına katılarak verilir.
Abi bu biozinc nerden bulabiliriz biraz araştırdım ama bulamadım

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Havanda dövüp mamanın üzerine tuz misali serpersin. Bir hapı aldığın dozaja göre ayarlamalısın. 1 mg alırsan 4-5 mama kabına daha yüksek dozajlı alırsan mesela 10 mg lık alırsan 50-60 kuşun mamasına bir hap şeklinde verilebilir.