evet etkili bende duymuştum ama dozunu bilinmiyor dozunuda yazarsan arkadas faydalansınNurettin AYDINLIK' Alıntı:Bayerin gabiyotan tablet çok etkilidir.
nurettin bey bu ilacı araştırdım ama net bir fotoğrafını bulamadım sizde varmı acaba...Nurettin AYDINLIK' Alıntı:Bayerin gabiyotan tablet çok etkilidir.

Ben teşekkür ederim Bircan..Bircan ERDAL' Alıntı:Mehmet bey geçmiş bir konu ama biozinc gerçekten bu konuda en iyi ilaç diyebilirim.
Kendim yavruda bunun etkisini gördüm Alpay beye buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Yavrunun eski hali:
http://img694.imageshack.us/img694/8985/cibir.jpg
Son hali:
http://img9.imageshack.us/img9/8844/cbr4.jpg
Abi bu biozinc nerden bulabiliriz biraz araştırdım ama bulamadımAlpay BİLİR' Alıntı:
BIO-ZINC içeriğindeki yüksek kaliteli biotin, çinko ve özel formülüyle kuşlarınızın tüy kalitelerini maksimum düzeye getirir. Doğal renklerini ortaya çıkartır ve ele alındığında ipeksi bir his verir. Şov ve performans kuşları için gösterişi arttırır. %100 doğal bir formülü olup bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.
Besin eksikliğinden veya metabolik bozukluktan dolayı tüye girememiş kuşları ağır bir
hastalıkları yoksa derhal tüye sokar. Kırık ve bozuk tüyler hemen atılır ve yenilenir. Düzenli kullanıldığında sonuç etkileyicidir. Özel formülü sayesinde kuşlarınız tarafından kolay hazmedilir ve zamanla depolanır.
Kullanım şekli ve dozu:
Her poşet 2 litre taze içme suyuna karıştırılarak veya mamalarına katılarak verilir.
Dozu nasıl ayarlayacaz abiAyhan OTÇUOĞLU' Alıntı:

