yavuz alptekin' Alıntı:Hakan kardeş zaman su gibi akıp gidiyor daha geçen gün oldu sana ne görev verirler diye burada konuşuluyordu maşallah şimdi asker oldunda 1ayı geride bıraktın sana hayırlı teskereler dilerim kardeş
İnşallah öyle olucak abi çok şükür yaa çok iyi gidiyo çift çarşılar sağolsun ;Dİsmail AKBAŞ' Alıntı:hakan askerliği sitede bitirecen bakalım
napıyon nasılsın halin keyfin yerindedir inşallah
Allah daha iyi etsinİsmail AKBAŞ' Alıntı:bizlerde iyiyiz hakanım
Valla onu bilmiyorumda abi çok rahatım evimde gibi tek bildiğim o yemin töreninden bu yana her hafta çift çarşı bölüğün çarşısı kilitli olmasına rağmen çıkıyorumSerkan KUCCUK' Alıntı:haydı hayırlısı ilk onbaşı sonra dağıtım yerinde cavuş olursun en azından ben 8sene oldu galiba askerdne geleli oyleydı![]()
hayırlı teskereler dileği ileBAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:aleyküm selam hakanım sayılı gün çabuk geçer...![]()
Abi çıkar çıkmaz nete geliyorum sıra oluyor bekliyorum oturuncada hemen buraya ;DBAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:as
selam verere askerliği yedin hakan![]()
![]()
![]()
Hoş bulduk abi öyle olucak Allah ın izni ile cuma ctesi akşamları sabah olsada nete gitsem diyorummmİsmail AKBAŞ' Alıntı:hakan hoşgeldin valla sitede bitirecen askerliği
Hakan kardeşim senin adına çok sevindim valla evine yakınsın maşallah ALLAH siz askerlerimizi korusun...Hakan KAPLAN' Alıntı:Evet acemilik bitti çıktım şimdi otobüs bekliyorum memleketime evime gidicem ayın 11 inde MARDİN e gidip teslim olucam usta birliğim MARDİN on başı oldum ilerleyen zamanlarda çavuş olucakmışımartık çarşı izinlerinde eve giderim ;D
Sağol Cihan abi Allah razı olsunCihan AYTAN' Alıntı:Hakan kardeşim senin adına çok sevindim valla evine yakınsın maşallah ALLAH siz askerlerimizi korusun...
Hakan kardeşim senden aldığım yuvalıklardan çok memnunum çok kullanışlı oluyor ve kuşlarım bu yuvalıkları çok sevdi keşke almışken çok alsaymışım pişmanım şimdi fazla almadığıma sendende bir hatıra oldu yuvalıklar valla ellerine sağlık ALLAH razı olsun kardeşimden