Bir Asker Selamı :) (( mardin ktm deyim )) (((Hakan KAPLAN)))

yasarpdr

Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Ocaktürk
hayırlı tezkereler, ilk çarşı iznimde bende çok heyecanlanmıştım. önümdeki günler hiç bitmiycekmiş gibi hissediyorsun ancak zaman akıp gidiyor...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
yavuz alptekin' Alıntı:
Hakan kardeş zaman su gibi akıp gidiyor daha geçen gün oldu sana ne görev verirler diye burada konuşuluyordu maşallah şimdi asker oldunda 1ayı geride bıraktın sana hayırlı teskereler dilerim kardeş

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
hakan askerliği sitede bitirecen bakalım
napıyon nasılsın halin keyfin yerindedir inşallah
İnşallah öyle olucak abi çok şükür yaa çok iyi gidiyo çift çarşılar sağolsun  ;D

sıkıntı yok sorun yok problem yok ahh bide cep tlfnu kullanabilseydim  daha ne isterdim  :D

sizler nasılsınız iyisiniz İnşallah  ;)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
bizlerde iyiyiz hakanım
Allah daha iyi etsin  :)

Burası bana moral oluyor  ;)

Bu arada time almadılar beni münferit yaptılar bakalım sonrası nasıl olucak  icon_think

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bir hafta daha geçti komutanlarım sağolsun yine ÇİFT ÇARŞI    ;D  8) 

çavuş adayı seçildim bakalım ne olacak hafta içide yerlerimiz  belli olucak bekliyorum  :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Serkan KUCCUK' Alıntı:
haydı hayırlısı ilk onbaşı sonra dağıtım yerinde cavuş olursun en azından ben 8sene oldu galiba askerdne geleli oyleydı :)
Valla onu bilmiyorumda abi çok rahatım evimde gibi tek bildiğim o  yemin töreninden bu yana her hafta çift çarşı bölüğün çarşısı kilitli olmasına rağmen çıkıyorum :)

Bide yerimi öğrensem  ;D

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
as
selam verere  askerliği yedin hakan  :D :D :D
Abi çıkar çıkmaz nete geliyorum sıra oluyor bekliyorum oturuncada hemen buraya  ;D

komutanlarım sağolsun herhafta ctesi ve pazar çıkıyorum İnşalah usta birliğide böyle olur  :D

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Evet acemilik bitti çıktım şimdi otobüs bekliyorum memleketime evime gidicem ayın 11 inde MARDİN e gidip teslim olucam usta birliğim MARDİN on başı oldum ilerleyen zamanlarda çavuş olucakmışım :) artık çarşı izinlerinde eve giderim  ;D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Hakan KAPLAN' Alıntı:
Evet acemilik bitti çıktım şimdi otobüs bekliyorum memleketime evime gidicem ayın 11 inde MARDİN e gidip teslim olucam usta birliğim MARDİN on başı oldum ilerleyen zamanlarda çavuş olucakmışım :) artık çarşı izinlerinde eve giderim  ;D
Hakan kardeşim senin adına çok sevindim valla evine yakınsın maşallah ALLAH siz askerlerimizi korusun...

Hakan kardeşim senden aldığım yuvalıklardan çok memnunum çok kullanışlı oluyor ve kuşlarım bu yuvalıkları çok sevdi keşke almışken çok alsaymışım pişmanım şimdi fazla almadığıma sendende bir hatıra oldu yuvalıklar valla ellerine sağlık ALLAH razı olsun kardeşimden

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
Hakan kardeşim senin adına çok sevindim valla evine yakınsın maşallah ALLAH siz askerlerimizi korusun...

Hakan kardeşim senden aldığım yuvalıklardan çok memnunum çok kullanışlı oluyor ve kuşlarım bu yuvalıkları çok sevdi keşke almışken çok alsaymışım pişmanım şimdi fazla almadığıma sendende bir hatıra oldu yuvalıklar valla ellerine sağlık ALLAH razı olsun kardeşimden
Sağol Cihan abi Allah razı olsun :) evimdeyim şimdi sözlümü gördüm ailemle birlikteyim :)
merak etme abi geldiğim zaman ayarlarım abime yine benden hediye :) bidaa satış matış aslaaa iyilik yapalım dedik çeşit çeşit damga yedik sözüm meclisten dışarı tabiki