Bir Asker Selamı :) (( mardin ktm deyim )) (((Hakan KAPLAN)))

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
bilecikte pek petshop göremedim ama bozüyük te otobüsümü beklerken gezindim çok güzel kuşlar vardı asker olmasaydım en azından 30 40 adet kuşla dönecektim memleketime  :D

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
hakan kardesım bende adanada askerım ama benım bu gun tam 100 gunum kaldı hayırlısı ıle bıtecek ıyı bayramlar

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Hakan başat sana olmak üzere tüm askerlerimize hayırlı teskereler olur inşallah. Malum neredeyse şehir haberi almadığımız gün yok gibi. Allah bunların hepsinin belasını verir inşallah. Bunlarla birlikte bunlara yardım, yataklık, fikir desteği vs.vs. veren herkesinde Allah belasını versin. Allah'ım onlara da evlat, koca, baba acıları nasip etsin. Allah'ım gücüne gitmesin ama ben onları zaten insan olarak da görmüyorum. Bu yapılanların insanlıkla bağdaşacak hiçbir yönü yoktur.

Tekrar bu yoldaki herhesin ALLAH BELASINI VERSİN.  neeee  neeee  neeee  neeee  neeee

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
yavuz alptekin' Alıntı:
Hakan kardeşim Mardin'e usta birliğine gidiyormuşsun çok güzel ve rahat bi yerde inşallah askerliğini tamamlayıp teskereni alır sen ve tüm askerlerimiz sağ sağlim evineze dönersiniz hayırlı teskereler.
Sağol Yavuz abi teşekkür ederim...  :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
şimdiden hayırlısı ne ise o olsun ama Konyaya düşersen inş beklerim

bu sene kış erken geldi ama yinede konya iyidir selametle

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Ewet 1 haftadır Mardin ktm deyim kura çektik mazı dağı aksu karakoluna düştüm tüm çarşılar kitlenmiş askerlik bitene kadar çarşı falan yok burada internet var ama gideceğim yerde yokmuş yani uzunca bi süre uğrayamıyacağım...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Allaha emanet ol Hakan kardeşim böylesi bazen daha iyi oluyor haftasonu gelsede çarşıya çıksak sıkıntın kalkıyor ortadan sayılı gün bu çabuk geçer yarın geldiğinde gülersin hatırlayıp

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
mardin selen kışlası azmı girmedim oraya hala yumurtalı ekmek satıyorlarmı jandarmayız diye habire ekmek arası yumurtaya dayanıyorlardı  smileki

hayırlı teskereler bu vatan bizim herkarış toprağında türk kanı var Rabbim Askerlerimizi Korusun