Hakan_21
Uzman Üyemiz
bilecikte pek petshop göremedim ama bozüyük te otobüsümü beklerken gezindim çok güzel kuşlar vardı asker olmasaydım en azından 30 40 adet kuşla dönecektim memleketime 
orhankupeli' Alıntı:hakan kardesım bende adanada askerım ama benım bu gun tam 100 gunum kaldı hayırlısı ıle bıtecek ıyı bayramlar
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Hakan başat sana olmak üzere tüm askerlerimize hayırlı teskereler olur inşallah. Malum neredeyse şehir haberi almadığımız gün yok gibi. Allah bunların hepsinin belasını verir inşallah. Bunlarla birlikte bunlara yardım, yataklık, fikir desteği vs.vs. veren herkesinde Allah belasını versin. Allah'ım onlara da evlat, koca, baba acıları nasip etsin. Allah'ım gücüne gitmesin ama ben onları zaten insan olarak da görmüyorum. Bu yapılanların insanlıkla bağdaşacak hiçbir yönü yoktur.
Tekrar bu yoldaki herhesin ALLAH BELASINI VERSİN. neeee neeee neeee neeee neeee
Sağol Yavuz abi teşekkür ederim...yavuz alptekin' Alıntı:Hakan kardeşim Mardin'e usta birliğine gidiyormuşsun çok güzel ve rahat bi yerde inşallah askerliğini tamamlayıp teskereni alır sen ve tüm askerlerimiz sağ sağlim evineze dönersiniz hayırlı teskereler.