Bir Dakika Bakarmısınız..

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
benim görüşüme göre yaşları fazla yok 15-20 aylık civarı belki o kadar da yok bakışlarında sinirli bir yapı yok damızlık olabilir zaten dişi yavru bakıyor gibi duruyor  maşalah güzel kuşlar...

saygılarımla

motifcan

Uzman Üyemiz
Dişi hasta mı gaga ve etrafına bakılınca mantar gibi geldi yoksa tüyde olduğu için bana mı öyle geldi?

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
DİŞİNİN SANKİ AGIZ ETRAFINDA MANTAR BAŞLANGICI VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR.

mehmetatakan

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yenidoğan
walla dişi de sorun yok hareketli baya kafesin içinde havada asılı kalır gibi uçuyo hastalık mı var :( mantar ise bunu nasıl engelleriz

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
mehmetatakan' Alıntı:
walla dişi de sorun yok hareketli baya kafesin içinde havada asılı kalır gibi uçuyo hastalık mı var :(
çiğerlerine hava alıyordur :) aklını bulandırma kuşlar sağlıklı zamanı gelince yavrularlar biraz sabret :)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DİŞİNİN YAŞI 1DEN FAZLA DİŞİNİN GAGASINDA MANTAR VAR GİBİ VAZALİN SÜRERSENİZ KISA SÜREDE İYİLEŞİR

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
resimleri görünce herhalde dedim dişi kuşun hastalığını soracak ama kuşun mantar hastalığına yakalndığını farketmemişsin benimde en büyük korkumdur bu mantar hemen erkeği ayırın bence ve vazalin yada teramiycin ile tedaviye başlayın yoksa erkeğede bulaşır yazıktır güzel kuşlar maaşallah erkek tam bir damızlık kızgın dişi biraz daha ufak

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
1,5 yş civarı, dişinin gagasında mantar ve ayaklarında mantar başlangıcı var.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
1,5 yş civarı, dişinin gagasında mantar ve ayaklarında mantar başlangıcı var.
    +2 Maşallah güzel kuşlar. İnşallah bol bol yavru alırsınız.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  MaşAllah kuşlarınız güzel, Daha da güzel olacaklar İnşAllah. Dişi 1 yaşından genç değil; Erkek daha genç fakat üreyebilecek dönemde.

Dişi Kuşunuzdaki rahatsızlık muhtemelen mantar başlangıcı. Günde bir kez antifungal merhem tedavisini ayaklarına, gaga çevresine sürerek başlatabilirsiniz. Vazelin de aynı sonucu verecektir.
  Mantar mikrobu, merhem altında kalıp hava alamayacak ve boğularak ölecektir. 3.....5 gün içerisinde gözle görülür bir iyileşme olacaktır.

mumit

Takipçi Üyemiz
dişi kuşunuz mantar başlangıcı olmuş ve gaganın üstünde mantar küflenmesi var derhal Eczanelerde satılan Terramycin deri merhemi (sarı merhem) alın sabah ve akşam düzenli şekilde sürün en kısa ve hızlı birşekilde iyileşeceğini garanti veriyorum :) bu şekilde eş yapmayınız yavrulattırmayınız.Bulaşıcı dır....

mehmetatakan

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yenidoğan
vazelin kullandım ama kuşları ayıracak kafesim yok malesef böyle dursa bişey olurmu acaba ? herkese teşekkürler ilgisi için