Bir firar hikayesi

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bir kaç gündür kuşlarımdan birini kafes dışında buluyorum.İlk başlarda çiftehanedeki yemlik deliğindeki kırık plastiğin ordan çıktığını düşünerek önlem aldım.Bir de kafa tüylerinde yıpranma ve tüy eksikliği gözüme çarptı.Tesadüfen bugün fark ettim ki tüneğin takılı olduğu yerden çıkıyormuş.Tünek kıstırması hafif telleri aralatıyor.Normalde hiç bir kuşun bu zamana kadar akıl edemediği bir yer.Ordan kafayı zorlayarak geçiriyor.Sonra nasıl beceriyorsa vücudunu geçiriyor. Öteki çifthanelerin aynı yerlerinden içeri girmeye çalışıyor.Bu sırada kafasını yaralıyor.Şimdi kaçış deliğini mandalla kıstırdım.İlginç olan yılmadı kafesteki tüm tel aralarını kafasıyla yokluyor :) hayırlısı

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
benimkilerde her akşam eve gelince dışarda nereden çıktıklarını  daha bulamadım confusedtw yarın gözleyeceğim bakalım  :'(

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
yazık bu kadar çabalıyor bari kuşun yanına eş at.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Önceden benim erkekte öyleydi yanına dişi aldım şimdi gözü dışarlarda degil :D

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Dikkatli olun bu sene 2 tane tepeli kuşum tellere kafasını sokup çıkartamadıkları için öldüler. Bu haylazlar başlarını derde sokmayı seviyorlar. smileki

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
yazık bu kadar çabalıyor bari kuşun yanına eş at.
Aslında yanında erkek kuşlar var ama ruh ikizini arıyoruz.Kolay beğenmiyor kızımız.Gözü yüksekteki kafeslerdeki erkeklerde onlarında  eşleri fena :)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Remzi DEMİR' Alıntı:
Bir kaç gündür kuşlarımdan birini kafes dışında buluyorum.İlk başlarda çiftehanedeki yemlik deliğindeki kırık plastiğin ordan çıktığını düşünerek önlem aldım.Bir de kafa tüylerinde yıpranma ve tüy eksikliği gözüme çarptı.Tesadüfen bugün fark ettim ki tüneğin takılı olduğu yerden çıkıyormuş.Tünek kıstırması hafif telleri aralatıyor.Normalde hiç bir kuşun bu zamana kadar akıl edemediği bir yer.Ordan kafayı zorlayarak geçiriyor.Sonra nasıl beceriyorsa vücudunu geçiriyor. Öteki çifthanelerin aynı yerlerinden içeri girmeye çalışıyor.Bu sırada kafasını yaralıyor.Şimdi kaçış deliğini mandalla kıstırdım.İlginç olan yılmadı kafesteki tüm tel aralarını kafasıyla yokluyor :) hayırlısı
sdfsdadssdf  sesli güldüm vallahi

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
:)Benim dişi kuşun eşi var ve iyi anlaşıyorlar kur yapıyorlar ama bir ara oda kafesin tellerinden kafasını sokup diğer kuşların  yanına gitmeye uğraşıyordu ama şimdi bıraktı .