Bir insana yapılırmı bu ya ?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Sabah 4 gibi birader uyandırdı kalk bakalım kuşlardan ses geliyor diye.Hemen gittim bir baktım kafesin köşesinde ters dönmüş benim kuş çığlığı basıyor.Yüksekte olduğu için sandalyeyi çektim.Baktım hiç sıkışan takılan bir yeri yok.Gördüm ki kuş gözleri kapalı bas bas bağırıyor ayakları dikmiş tavana.Geldim koçum dedim elime aldım.Almamdan 1 sn sonra kuş öldü.Hadi buyurun bakalım 14-15 aylık kuş ne hasta oldu şimdiye kadar ne bir şey.Tüylerini kabartmışlığını bile hatırlamıyorum.En sevdiğim kuşumdu desem yeridir.Evde baktığımdan temizlik şartları hep iyi.Tüyde de değildi.Yem kaliteli.Her gün suyunu değiştiririm.Mama falan hiç sorun değil.Yeni bir işe alındım.Maaşı falan iyi keşke o olmasaydı da bu ingiliz erkek yaşasaydı.Yapılır mı bu insana ya.  scared

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçmiş olsun buna benzer bi olay bendede olmustu ama kuşun elimde ödü patlamıstı

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Sağolun.Valla abi sadece kuşlar gürültü yapıyor diye gidiyorsun bir bakıyorsun en sevdiğin kuş elinde ölüyor.Şimdi ne moral kaldı ne bir şey. 0 her şey.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun olabiliyor öle durumlar gayet normal bir durum ama bir o kadarda acı

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
elinde yavrusu varsa onunla yetineceksin artık...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Vallahi zor geçer ne diyim çok koydu bu durum bana.Yavrusu da yok elimde.Yavru döneminde eksik beslenen yada kötü bakılan kuşu bedava verseler almam artık.Hasta olmadı ama bir gecede ölmesi çok zoruma gidiyor.İnşallah kimsenin başına gelmez.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
aynı sıkıntı bendede oldu elimde cırpına cırpına öldü çok üzülmüştüm