bir zararı olur mu ?

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Ben kuşlarımı balkona koydum tavanda dübel var kafesi oraya astım yani yüksekte ama havalar kuşlar için sıcak mı soğuk mu yoksa normal mi ne yapmalıyım sizce ( Burda havalar 20-25 derece civarında bu günlerde )

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    +1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
+3

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
+5

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM BUNLARI KENDİNDE ÇÖZERSİN NASILMI KUŞ EĞER HAEREKETLERİ ANİDEN YAVAŞLAR DURGUNLAŞIRSA HAVA SOĞUK ÇOK SICAKSADA AYNI TEPKİYİ VERİR KUŞLARV TEL KAFESTE İSE HAVA AKIMI SAKAT BOX KAFESTE YANİ TEK TARAFI AÇK İSE BİRAZ DAHA İYİ AMA DAHA ERKEN BİRAZDAHA HAVALAR OTURSUN SABRET SLM

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Abilerim benim ev müsait olmadığı için balkona çıkardım suan bir problem yok sabahları hep ötüşüyorlar ve hareketliler sizce ileride bir zararı olur mu?Bu arada dün ve bugün erkek yavruluğu tünekten kontrol ediyordu ama dişiyi hiç yavrulukta görmedim bu nun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim...

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Yavrusu olan muhabbet kusları için kac derece uygundur ?

15-16 derece falan sanırım suan balkon ısısı

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
senelahmet' Alıntı:
Abilerim benim ev müsait olmadığı için balkona çıkardım suan bir problem yok sabahları hep ötüşüyorlar ve hareketliler sizce ileride bir zararı olur mu?Bu arada dün ve bugün erkek yavruluğu tünekten kontrol ediyordu ama dişiyi hiç yavrulukta görmedim bu nun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim...
Yer değişikliğinden dolayı kuşlarınız yeni ortamına alışma sürecindeler.

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Abi yerlerini deişttirmeden öncede dişi yuvaya girmiyordu..? ::S  AmA hep öpüşüyorlar ve birbirlerinin tüylerini temizliyorlar gagalarıyla?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
senelahmet' Alıntı:
Abi yerlerini deişttirmeden öncede dişi yuvaya girmiyordu..? ::S  AmA hep öpüşüyorlar ve birbirlerinin tüylerini temizliyorlar gagalarıyla?
Yazınızda öyle bir söylemişsinizki sanki eskiden giriyorlardıda şimdi girmiyorlar gibi anladım. Son belirttiğinize göre kuşlarınız anlaşmış. Erkekde eşleşme öncesi yuvalığı güvenlik açısından kontrol ediyor. Yakın zamanda dişinizde yuvalığa ilgi duymaya başlarlar. Herşey gönlünüzce olur inşaallah