senelahmet
Takipçi Üyemiz
Ben kuşlarımı balkona koydum tavanda dübel var kafesi oraya astım yani yüksekte ama havalar kuşlar için sıcak mı soğuk mu yoksa normal mi ne yapmalıyım sizce ( Burda havalar 20-25 derece civarında bu günlerde )
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..
+3Yılmaz KURŞUN' Alıntı:İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..
+5Yılmaz KURŞUN' Alıntı:İç mekan ve dış mekan için ısı değişimi fazla olur ayrıca ılık yahut serin hava akımları olabilir. Yerinizde olsaydım sürekli iç mekanda tutar ve yerilerini değiştirmezdim..
Yer değişikliğinden dolayı kuşlarınız yeni ortamına alışma sürecindeler.senelahmet' Alıntı:Abilerim benim ev müsait olmadığı için balkona çıkardım suan bir problem yok sabahları hep ötüşüyorlar ve hareketliler sizce ileride bir zararı olur mu?Bu arada dün ve bugün erkek yavruluğu tünekten kontrol ediyordu ama dişiyi hiç yavrulukta görmedim bu nun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim...
Yazınızda öyle bir söylemişsinizki sanki eskiden giriyorlardıda şimdi girmiyorlar gibi anladım. Son belirttiğinize göre kuşlarınız anlaşmış. Erkekde eşleşme öncesi yuvalığı güvenlik açısından kontrol ediyor. Yakın zamanda dişinizde yuvalığa ilgi duymaya başlarlar. Herşey gönlünüzce olur inşaallahsenelahmet' Alıntı:Abi yerlerini deişttirmeden öncede dişi yuvaya girmiyordu..? ::S AmA hep öpüşüyorlar ve birbirlerinin tüylerini temizliyorlar gagalarıyla?