BİRAZ DA GÜLEK DA :D

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökay ARSLAN' Alıntı:
tebessüm bile etmedim..
  etmek  zorunda değilsin ki dostum... hem herkesin  espri IQ seviyesi bir  olmaz  bu gun A.G.O.R  filminde  ( CEM YILMAZ  YAPIMI ) 3600 adet en başından  sonuna kadar espri yapmş  3 ayrı  mekanda izledim  BAĞCILAR  SİTE    TAKSİM -FİTAŞ  CEMBERLİTAŞ -DARÜŞŞAFAKA  salonlarında izledim 3 yakın dostumla  ve hınca hınc dolu salonlarda  sadece bağcılarda  5  taksimde  8  cemberlitaş ta  5  kişi gülüyorduk katıla katıla diğerleri avel avel bakıyorlardı hemen hemen yuzde seksen doksan cem abinin yaptığı espileri anlamışımdır... yani  sen sadece basit bir  resim diye bakar  TEBESSÜM bile edemezsin bense resmin arkasını  görür kahkahayı basarım dediğim gibi IQ meselesi ama olsun sanada saygı duyuyorum sonuçta şeffaf olmak lazım gelen yorumlarla  bir dahaki karikatür seçimi mi  kuzenimin ( ilkokul 2. sınıfa gidiyor)    okul dergilerinden alır öyle eklerim.....

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Yanlış anladın abi heralde eline sağlık uğraşıp koymuşsun Allah razı olsun ama ne bileyim hiç komik gelmedi her yerde gördüğümüz şeyler basit geldi içindeki esprileri anladığım halde  kusura bakma lütfen...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökay ARSLAN' Alıntı:
Yanlış anladın abi heralde eline sağlık uğraşıp koymuşsun Allah razı olsun ama ne bileyim hiç komik gelmedi her yerde gördüğümüz şeyler basit geldi içindeki esprileri anladığım halde  kusura bakma lütfen...
  o zaman sıkıntı yok kardeşim.. :) sağol

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
espiriler güzel ama burada muhabbet kuşları için paylaşımlar beklendiğinden farklı geliyor insanlara..! muhabbet kuşları ile ilgili karikatürler eminim daha çok ilgi çeker...!