etmek zorunda değilsin ki dostum... hem herkesin espri IQ seviyesi bir olmaz bu gun A.G.O.R filminde ( CEM YILMAZ YAPIMI ) 3600 adet en başından sonuna kadar espri yapmş 3 ayrı mekanda izledim BAĞCILAR SİTE TAKSİM -FİTAŞ CEMBERLİTAŞ -DARÜŞŞAFAKA salonlarında izledim 3 yakın dostumla ve hınca hınc dolu salonlarda sadece bağcılarda 5 taksimde 8 cemberlitaş ta 5 kişi gülüyorduk katıla katıla diğerleri avel avel bakıyorlardı hemen hemen yuzde seksen doksan cem abinin yaptığı espileri anlamışımdır... yani sen sadece basit bir resim diye bakar TEBESSÜM bile edemezsin bense resmin arkasını görür kahkahayı basarım dediğim gibi IQ meselesi ama olsun sanada saygı duyuyorum sonuçta şeffaf olmak lazım gelen yorumlarla bir dahaki karikatür seçimi mi kuzenimin ( ilkokul 2. sınıfa gidiyor) okul dergilerinden alır öyle eklerim.....Gökay ARSLAN' Alıntı:tebessüm bile etmedim..
o zaman sıkıntı yok kardeşim..Gökay ARSLAN' Alıntı:Yanlış anladın abi heralde eline sağlık uğraşıp koymuşsun Allah razı olsun ama ne bileyim hiç komik gelmedi her yerde gördüğümüz şeyler basit geldi içindeki esprileri anladığım halde kusura bakma lütfen...
Mehmet UYAR.' Alıntı:teşekkürler
![]()
Timuçin ULUER' Alıntı:emeğine sağlık arada böyle şeylerde lazım