Biraz dikkat

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Sayın arkadaşlar daha önce defalarca bu konu açıldı. Lütfen 4-5 ay 1-2 sene önceki konulara yorum yapmayın.Bi tarihe bakın.Yeni açılan konular topikden kayboluyor. her konuya yorum yapma zorunluluğu yok.

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Katılıyorum, 4-5 aylık konuları imkan dahilinde kilitleyebilirsek önüne geçebiliriz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bende katılıyorum...birçok arkadaş forum önsayfasında profillerinin görünmesi için adeta yarışa girmiş gibiler, ileti sayılarını yükseltmek için de habire durmadan eften-püften yorumlar yapıyorlar. Satış ilanlarında hayırlı satışlar desek ne yazar demesek ne yazar.

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
aynen katılıyorum
Satış ilanlarında hayırlı satışlar desek ne yazar demesek ne yazar.

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Ben aynı fikirde değilim yeni bir üyemiz forma yeni üye olupta konuyu yeni görmüşse bunda ne sakınca olabilir bir sene-2 sene eğer boyle bir kısıtlama olunucak konun kitlenmesi lazım yazan hiç kimseye neden yazıyosun yada yazmayın demek çok doğru olmaz saygılarımla..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ewt bi konuya 2 sefer msj atmanında anlamı olmaz ki  denk geliyor 1. sayfada  yazdığını 3. sayfayada nakış etmiş.  eksik veya fazla bilgi içerikli msjları kast etmiyorum  konu ile alaklı sonrada yazmıştır altda belirtiklerim için geçerli  sadece 

(hayırlı satışlar , maşaAllah.  paylaşım için teşekkürler. v.s ) gibi 

tossbaa

Üyemiz
Arkadaşlar bence ortada bir yanlış var...

Adam siteye yeni üye olmuş, konu açıp soru soruyo hemen birisi Bilader siteyi bi inceleseydin bu konu vardı.. eski konuyu  buluyo E illa herşey net değil takılıyor aklına birkaçl soru soracak bu seferde eski konulara yazmayın... konunun eskisi yenisi olmaz..... Yani bence olmaz..

Haa site açısından bir sorun teşkil ediyorsa bilemem...

bence herkes her istediği konuya yazmalı.. yazılamıyacak konu zaten kilitli...

Selametle...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
arkadaşlar herşeye yorum yapılmaz derken üretimle ilgili ve kuşlarla ilgili bir sorun varsa eski konulara bakılır ilgili yorum yapılabilir. ama 2 sene önceki kuşların resimlerine yorum anlamsız.sitede yeni açılan konular güncelliği geri kalıyor. Yoksa herkes istediği konuda yorum yapsın.Herkese iyi paylaşımlar... :)

tossbaa

Üyemiz
Salih kardeşim sen o zaman bunu her gelene anlatamazsın ki hergelene bu bilgiyi veremezsin ki...

Sitede yetkili kimse görevi bu zaten siteyi idare etmek gerekli konuları kapatacak..

dediğinde haklısın resmi yayınlanan yavrudan belki 10  kere yavru alınmış halen yorum yapabiliyor...,,,

ama dedim ya her gelene bunu anlatamzsın..

bu işi çözse çözse site yönetimi çözer...

BÜRCAN

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
BİRCAN
Soyadı
ERDAL
kusura bakmayın klavyenin azizliğinden msj yarım gitti foruma +1 ve teşekkür gibi imleçler konarak hem eski konulara yapılmak istenen teşekkür hemde yeni konuların güncelliği korunmuş olur diye düşünüyorum. Saygılarımla