Sayın arkadaşlar daha önce defalarca bu konu açıldı. Lütfen 4-5 ay 1-2 sene önceki konulara yorum yapmayın.Bi tarihe bakın.Yeni açılan konular topikden kayboluyor. her konuya yorum yapma zorunluluğu yok.
bende katılıyorum...birçok arkadaş forum önsayfasında profillerinin görünmesi için adeta yarışa girmiş gibiler, ileti sayılarını yükseltmek için de habire durmadan eften-püften yorumlar yapıyorlar. Satış ilanlarında hayırlı satışlar desek ne yazar demesek ne yazar.
Ben aynı fikirde değilim yeni bir üyemiz forma yeni üye olupta konuyu yeni görmüşse bunda ne sakınca olabilir bir sene-2 sene eğer boyle bir kısıtlama olunucak konun kitlenmesi lazım yazan hiç kimseye neden yazıyosun yada yazmayın demek çok doğru olmaz saygılarımla..
Ewt bi konuya 2 sefer msj atmanında anlamı olmaz ki denk geliyor 1. sayfada yazdığını 3. sayfayada nakış etmiş. eksik veya fazla bilgi içerikli msjları kast etmiyorum konu ile alaklı sonrada yazmıştır altda belirtiklerim için geçerli sadece
(hayırlı satışlar , maşaAllah. paylaşım için teşekkürler. v.s ) gibi
Adam siteye yeni üye olmuş, konu açıp soru soruyo hemen birisi Bilader siteyi bi inceleseydin bu konu vardı.. eski konuyu buluyo E illa herşey net değil takılıyor aklına birkaçl soru soracak bu seferde eski konulara yazmayın... konunun eskisi yenisi olmaz..... Yani bence olmaz..
Haa site açısından bir sorun teşkil ediyorsa bilemem...
bence herkes her istediği konuya yazmalı.. yazılamıyacak konu zaten kilitli...
arkadaşlar herşeye yorum yapılmaz derken üretimle ilgili ve kuşlarla ilgili bir sorun varsa eski konulara bakılır ilgili yorum yapılabilir. ama 2 sene önceki kuşların resimlerine yorum anlamsız.sitede yeni açılan konular güncelliği geri kalıyor. Yoksa herkes istediği konuda yorum yapsın.Herkese iyi paylaşımlar...
kusura bakmayın klavyenin azizliğinden msj yarım gitti foruma +1 ve teşekkür gibi imleçler konarak hem eski konulara yapılmak istenen teşekkür hemde yeni konuların güncelliği korunmuş olur diye düşünüyorum. Saygılarımla