Bitlerle Mücadele

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Kuşum zamanının çoğunu orasını burasını kafasıyla kaşımakla meşğul. Huysuzlanmaya başladım. Detan mı alayım ne yapayım  ::)
Bunlar normal davranışlar. Dezenfekte ve temizliğe dikkat ederek kuşunuzu iyi takip etmekte fayda var ama ihtiyaç yokken kimyasal kullanmak uzun vadede kuşunuza zarar verir.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Coşkun bey, Antiparaziter ilaçlar kısırlığı da sebep olur. Haşere kontrolü yapıp emin olmanızı, eğer varsa enseye bir damla "Vilmectin" yahut etken maddesi ivermektin olan herhangi bir muadili kullanmanızı öneririm..

E

elaziz2316

Guest
    Opigal-5 Yuvalıklara hamster talaşı ile bir çay kaşığı koymak yeterlimidir?

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Önemli bir konu.Benimde başım dertte bu günlerde,konudaki tavsiyeleri bugün denicem bakalım.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
eğer kuşlarınız yuvaya ve yavrulara ilgisizse yavrulara bakmıyorlarsa bu işin altında bit olabilir onun için çok dikkatli olmalıyız gözümüz hep bitlerde olmalıdır
Sayın üstad(lar) bu akşam kötü bir durumla karşılaştım...
Malesef yavrulukta bit var...
Çam talaşına bit tozu karıştırmıştım, tüm yuvalığı değiştirdim ve yavruların altlarına bu talaştan  koydum.
Yuvalığın etrafına bit için fısfıs sıktım.
Tüm kafeslerimin etrafına da aynı işlemi uyguladım.

Soru şu; Anne kuş yavrulara bu değişiklikten ötürü bakar mı ?

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
ardapın kullanımı nasıl bilal bey bilgi verirmisiniz orjinalini naıl temin ederiz.

Yasin Yılmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.irmakpetshop.com
Adı
Yasin
Soyadı
Yılmaz
Herkese merhaba
Başlıkta birçok ilaç markası gördüm,dış parazit mücadelesinde bir dönem veterinerimin tavsiyesi ile biodust kullandım.Sonrasında avispray ve şimdilerde ise perdap spray kullanıyorum.Perdap spreyin daha etkili ve daha uzun vadede koruyucu etkisi olduğunu düşünüyorum.Kullanan var mıdır?Ne düşünüyorsunuz?

forpusrainbow

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
keçeci
başkanım merhaba önlem amaçlı forpuslarda nasıl kullanabilirm acaba baymec i