BOX Kafes Projesi

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Burada bu işin ustalarının affına sığınarak bir projemi sizlerle paylaşmak istedim. Bilgisayarımın başında biraz boş vaktim olunca hemen çizimler yaparım. Çizim işini severim. 2 katlı yaptım ki taşıması rahat olsun. Gözler 50x40x36 olacak. 50x40'lık ön tel konacak. Ortadaki bölmele "B" ile gösterilen portatif (sürgülü) olacak. İstendiğinde çıkartılarak 101x40'lık salma olarak da kullanılabilecek. Malzeme 8mm beyaz MDF lam ile arkalarına ve tava altlarına da beyaz Kontraplak düşündüm. 2 tane de yedek tava yapayım dedim. Temizlik yaparken kirliyi alır almaz temizi yerine sürerim diye düşündüm.

Dediğim gibi tasarım aşamasında. Sizlerle paylaşmak istedim. Her türlü fikire açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Tebrikler güzel düşünmüşsün kardeşim hatta toptan üretimine başlarsan burdan satışa bile sunarsın :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel tasarım. İnşaallah hayata geçer

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bana biraz küçük geldi 50x36, neyse tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır. Birde A parçasından 6 tane değil 7 tane çizmişsin.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bana biraz küçük geldi 50x36, neyse tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır. Birde A parçasından 6 tane değil 7 tane çizmişsin.
Mehmet bey çok teşekkürler, hemen düzelttim. 50x40 normal düşünmüştüm. Ama küçük gibi ise büyültebilirim.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
. Satış işine gelince;
Ahmet SALMAN ustamın çok çok güzel kafesleri bulunmaktadır.

eyvallah ismail kardeş,ölçülere gelince içten içe 45*36 yaptım problem yok,yandan yuvalıkla beraber dıştan dışa 70 cm

E

elaziz2316

Guest
Ahmet SALMAN' Alıntı:
ölçülere gelince içten içe 45*36 yaptım problem yok,yandan yuvalıkla beraber dıştan dışa 70 cm
Ölçüleri ustamın dediği değerlerde planlayacağım. Projemi gerşekleştirirsem resimlerini tekrar sizlerle paylaşırım.