Box kafes

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Merhaba değerli dostlar;

Hafta sonu 4 katlı box yaptık öntellerin alt kısımları açılabilir yaptık fakat onları tutturmak için nasıl bi sistem yapabilirim fikirlerinizi almak istiyorum.Pvc kafeslerde kullanılan çıtçıtlar var ama nerden bulabilirim bilmiyorum. birde tünekleri kafesin içine enine doğru koymayı düşünüyorum tellere tünek takmak istemiyorum sizin değerli düşüncelerinizi almak isterim...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Resimlerini paylaşırsanız daha açıklayıca yorumlar alabilirsiniz

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Baştan yaparken öntelin genişliğinde ve yüksekliğini rafa göre ayarlasaydın hiç problemin olmayacaktı. Senin öntel tam olarak oturmuş durumda rafa. Burda yapabileceğin en güzel tutturma yöntemi şu şekilde olabilir. İnce saçtan küçük parçalar kestirip 17 lik vida ile tutturabilirsin. En sağlamı o olur herhalde. Saçla uğraşamam diyorsan tavla menteşesi al. Ortadan pimini sökerek 2 ye ayır her bir parçayı mdfye tutturmak için 17 lik 2 vida ile arada kafes telini tuttur. Biliyorum bu tür şeyleri anlatabilmek zordur. Bilmiyorum anlatabildimmi?

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
teşekkürler mehmet bey aslında bu konu biraz zor aydınlanır.karışık bir durum oldu. kafamda bikaç düşünce var inşallah bu hafta deneme yapıp sizinle paylaşırım. ilgi alakanız ve yardımınız için çok teşekkür ederim.

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
Altına tava yaptırma gibi bir düşüncenizz varsa o yüksekliği tavanın ön kısmını yüksek yaptırarak kapatabilirsiniz...
Çekmece misali...

E

elaziz2316

Guest
Ön tellerinizin ölçüleri nasıl? Kaça, nerede yaptırdınız ?