Böyle Bir Çift Kuşun Fiyatı Nedir?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
cennet papağını değil mi mert abi bu ?

İlğinç gelmiş gibi sordum çünkü ilginç geldi çok pahalı diyecektim tam ama yukarıda başlıkta çift yazdıgını görünce anladım :D :D :D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
cennet papağanı bunlar maskeli olanları biraz pahalı yalnız bunlar düz 150 tl civarı çifti

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
cennet papağanı bunlar maskeli olanları biraz pahalı yalnız bunlar düz 150 tl civarı çifti
hehe hehe bende heves ettim alacam gibi bunlardan bir çift çekince harika küçük yavrucuklar olur, Bunlardan  yavru çekince 1 tanesini evcilleştirip evde rahat gezmesini istiyorum.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Mert BUTAY' Alıntı:
Biraz pahallıymış hocam ya.
MİLLET SADECE SHOW MUHABBET KUŞUNA 300-350 TL VERİYOR TANESİNE SİZ 2 TANESİNE 150 TL DEN PAHALI DİYORSUNUZ O ZAMAN MUHABBET KUŞU ALIN 25 TL UCUZ

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mert BUTAY' Alıntı:
hehe hehe bende heves ettim alacam gibi bunlardan bir çift çekince harika küçük yavrucuklar olur, Bunlardan  yavru çekince 1 tanesini evcilleştirip evde rahat gezmesini istiyorum.
aşırı gürültü yapıyorlar iyi düşün:)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Mert AYDIN' Alıntı:
aşırı gürültü yapıyorlar iyi düşün:)
BENDE BİR ÇİFT ALMIŞTIM EN FAZLA 1 HAFTA DAYANABİLDİM ONLARA SONRA YOLLADIM EVDE 50 TANE MUHABBET VARDI ONLAR KADAR RAHATSIZ ETMİYORLARDI :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu kuşları bende seviyordum almakta istiyordum ama sesleri hakikaten çok cırtlak çok bağırıyorlar :) Gördüm ve duydum tabi vazgeçtim :)

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
kardeşim bende 30 tk. muhabbet kuşu bakmış biri olarak (artık sadece 1 çift cennet takımım var ve şu anda 4 yavrusu büyüyor.) tecrübeme göre kesinlikle muhabbete göre iyi çünkü ne kokusu var.. nede hastalığı.. maşallah aldım alalı yumurta mamasından başka hiçbir ek gıda yada ilaç vermedim.. Orçun kardeşimden almıştım allh razıolsun.. bi daha mı aman muhabbet uzak kalsın.. tabi büyüklerimizin fikirleine de saygım var ama en azından benim için böyle.. görsellikleride cabası.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
BENDE BİR ÇİFT ALMIŞTIM EN FAZLA 1 HAFTA DAYANABİLDİM ONLARA SONRA YOLLADIM EVDE 50 TANE MUHABBET VARDI ONLAR KADAR RAHATSIZ ETMİYORLARDI :)
smileki smileki smileki smileki smileki smileki AYNEN  ÇOK ÇIGIRTKANLAR  YA

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DOĞRUDUR AMA  SESLERİ ÇOK BE KARDEŞİM....
Selçuk BÖYÜKBAŞ' Alıntı:
kardeşim bende 30 tk. muhabbet kuşu bakmış biri olarak (artık sadece 1 çift cennet takımım var ve şu anda 4 yavrusu büyüyor.) tecrübeme göre kesinlikle muhabbete göre iyi çünkü ne kokusu var.. nede hastalığı.. maşallah aldım alalı yumurta mamasından başka hiçbir ek gıda yada ilaç vermedim.. Orçun kardeşimden almıştım allh razıolsun.. bi daha mı aman muhabbet uzak kalsın.. tabi büyüklerimizin fikirleine de saygım var ama en azından benim için böyle.. görsellikleride cabası.