Anarchosa
Takipçi Üyemiz
Bu Tarz Kuşların Çifti Ne Kadardır ? Almayı Düşünüyorum.
hehe hehe bende heves ettim alacam gibi bunlardan bir çift çekince harika küçük yavrucuklar olur, Bunlardan yavru çekince 1 tanesini evcilleştirip evde rahat gezmesini istiyorum.Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:cennet papağanı bunlar maskeli olanları biraz pahalı yalnız bunlar düz 150 tl civarı çifti
Biraz pahallıymış hocam ya.Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:cennet papağanı bunlar maskeli olanları biraz pahalı yalnız bunlar düz 150 tl civarı çifti
MİLLET SADECE SHOW MUHABBET KUŞUNA 300-350 TL VERİYOR TANESİNE SİZ 2 TANESİNE 150 TL DEN PAHALI DİYORSUNUZ O ZAMAN MUHABBET KUŞU ALIN 25 TL UCUZMert BUTAY' Alıntı:Biraz pahallıymış hocam ya.
aşırı gürültü yapıyorlar iyi düşünMert BUTAY' Alıntı:hehe hehe bende heves ettim alacam gibi bunlardan bir çift çekince harika küçük yavrucuklar olur, Bunlardan yavru çekince 1 tanesini evcilleştirip evde rahat gezmesini istiyorum.
aynen katılıyorum,Mert AYDIN' Alıntı:aşırı gürültü yapıyorlar iyi düşün![]()
BENDE BİR ÇİFT ALMIŞTIM EN FAZLA 1 HAFTA DAYANABİLDİM ONLARA SONRA YOLLADIM EVDE 50 TANE MUHABBET VARDI ONLAR KADAR RAHATSIZ ETMİYORLARDIMert AYDIN' Alıntı:aşırı gürültü yapıyorlar iyi düşün![]()
smileki smileki smileki smileki smileki smileki AYNEN ÇOK ÇIGIRTKANLAR YAHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:BENDE BİR ÇİFT ALMIŞTIM EN FAZLA 1 HAFTA DAYANABİLDİM ONLARA SONRA YOLLADIM EVDE 50 TANE MUHABBET VARDI ONLAR KADAR RAHATSIZ ETMİYORLARDI![]()
Selçuk BÖYÜKBAŞ' Alıntı:kardeşim bende 30 tk. muhabbet kuşu bakmış biri olarak (artık sadece 1 çift cennet takımım var ve şu anda 4 yavrusu büyüyor.) tecrübeme göre kesinlikle muhabbete göre iyi çünkü ne kokusu var.. nede hastalığı.. maşallah aldım alalı yumurta mamasından başka hiçbir ek gıda yada ilaç vermedim.. Orçun kardeşimden almıştım allh razıolsun.. bi daha mı aman muhabbet uzak kalsın.. tabi büyüklerimizin fikirleine de saygım var ama en azından benim için böyle.. görsellikleride cabası.