BÖYLE İNSANLARA CEVAP VERMEYELİM

nuse14

Uzman Üyemiz
    Gönderen Konu
salisburylijohn
Yeni-1-Üye

Toplam İleti: 0

(Konu Yok)
« Alıcı: ALİ AYDIN : Dün, 22:57:22 »
Alıntı  Yanıtla  Sil 
bu tür forumlarda perde arkasına saklanıp millete asılmaya çalışan senin gibi psikolojisi bozuk adamların ne hak ettiğini biliyorum. sen kim oluyorsun da millete zorla kendini tanıt diyorsun isim ve soy isimsiz üye kaydı yapılmışsa sen de o üyeye cevap vermek zorunda değilsin. neden kendini tanıt diyorsun. ava giden avlanır misali sen de bir şeyler ararkan başka nelerle karşılaşabilirim diye düşün
Yöneticiye Rapor E
ad  ve  soyad  olmayan  üyelere  yardımcı  olmayalım  arkadaşlar  bence  birde  selahattin  abi  üye  kaydı  olurken  ad  soyad ı  mecbur  kılamayısmı

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ad  ve  soyad  olmayan  üyelere  yardımcı  olmayalım  arkadaşlar  bence  birde  selahattin  abi  üye  kaydı  olurken  ad  soyad ı  mecbur  kılamayısmı[/b]
[/quote]
+1000  evil_idea evil_idea evil_idea

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
ORÇUN AST' Alıntı:
ad  ve  soyad  olmayan  üyelere  yardımcı  olmayalım  arkadaşlar  bence  birde  selahattin  abi  üye  kaydı  olurken  ad  soyad ı  mecbur  kılamayısmı[/b]

+1000  evil_idea evil_idea evil_idea
+1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
BU ŞEREFSİZ BANADA MESAJ ATMIŞ.
MUHTEMELEN SOSYAL HAYATTAKİ EZİKLİĞİNİ BURADA ARTİSTLİK YAPARAK ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR
EVET SELAHATTİN ABİ CEMAL TANIŞ ACİLEN BU KONU HAKKINDA İLGİLENMELİDİRLER.

BENİMDE BU MESAJIMA İÇERLEMİŞ BU BBB KKK DENEN HERİF :)

tam uslubuna uygun bi isim seçmisin tebrikler
bi ortasında O harfi eksik
Sakin ol evlat...

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
Bir insan böyle güzel bir ortamda neden adını soyadını kendini saklama ihtiyacı duyar ki

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ali sen gene ucuz kurtulmuşsun bu leş kargası siteye üye olur olmaz bir çok kişiye küfür sallamış daha sonra bu kişiyi sildim zaman içinde bu insanlar çıkacaktır dikkatli olup moderetöre rapor et kısmında rapor edin gerekli olduğu zaman gereğini yaparız

nuse14

Uzman Üyemiz
sagol  selahattin  abi  peki  ad  soyad  ı  üye  olurken  mecbur  tutamayısmı

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bu sitede bizler onların olamayacağı kadar çok ama çok sevimli canlılar üretiyoruz  böyle çirkin yaratıklara gerek yok  burası paylaşım sitesinden öte kardeşlik sitesi o garip küfürlerin garip arzuların giderileceği bir yer değil  arkadaşlar anında yöneticilere rapor edelim ağzımızın tadı huzrumuz kaçmasın ..!

erol.eğritepe

Üyemiz
Adı
erol
Soyadı
eğritepe
bu tür insanlara söylencek cok sey var ama degmez cekemeyen cok arkadaslar var herkezden 
ad soyadı tel alınsın bence dogruyu yazmadısa  üyelik  hemen  silinsin benim fikrim bu

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar öfkeyle kalkan zararla oturur der atalarımız. İsim soy isim yazmayı şart tutmak bişeyleri engellemez. Sahte isim kullanır yine girerler. Bizim yapmamız gerek sakin olup bu tur insanları aramızdan temizlemektir. Zaten böyle iyi insanların, aynı dili kullanan (hayvan sevgisi) insanların arasında, sevgisi körelmiş, çıkarcı kişiler barınamaz. Biz adabımızı bozmaz, gereğini yaparsak bu insanlar içimizde barınamaz.

Bu tür sıkıntılar olduğu zaman modetöre bildirirsek arkadaşlar sorun hallolur.

İnsanın agzı torba değilki büzelim... Herkesi sakin davranmaya, iyi düşünmeye davet ediyorum arkadaşlar.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
durduacar' Alıntı:
Arkadaşlar öfkeyle kalkan zararla oturur der atalarımız. İsim soy isim yazmayı şart tutmak bişeyleri engellemez. Sahte isim kullanır yine girerler. Bizim yapmamız gerek sakin olup bu tur insanları aramızdan temizlemektir. Zaten böyle iyi insanların, aynı dili kullanan (hayvan sevgisi) insanların arasında, sevgisi körelmiş, çıkarcı kişiler barınamaz. Biz adabımızı bozmaz, gereğini yaparsak bu insanlar içimizde barınamaz.

İnsanın agzı torba değilki büzelim... Herkesi sakin davranmaya, iyi düşünmeye davet ediyorum arkadaşlar.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
durduacar' Alıntı:

evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Alıntı yapılan: durduacar - Bugün, 11:08:22

alkisd alkisd evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
durduacar' Alıntı:

Kalemine sağlık Durdu ACAR çok güzel, sağduyulu bir anlatım olmuş.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Sitemizde bu tür olaylar ileride daha çok başımıza geleceğini düşünüyorum.
Tek çözümün telefon numarasıyla üye olup bu numaraya  üyelik kodu gelmesi

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Yada sadece referans yöntemiyle ( davet )  üye alımı olabilir. Üye sayısı zaten diğer bu gibi paylaşım sitelerinden fazla olan bir portal. Herkes referans gönderdiği kişiden sorumlu olduğu sürece bu gibi olaylar yaşanmaz kanaatindeyim.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Referansmış,tel numarasıymış,veya TC numarasıymış bunlar zor ve sakat işler.
Kim kimse TC sini verip üye olmaz,bildiğim en sağlam ve zararsız site TC numaramı istediği için (aynı zamanda referans yöntemiyle çalışıyorlar) üye olmadım.Veya millet tel numarasınıda yazmaz 'acaba kontör gidermi,acaba aylık gider olur mu' vs. diye.Referans zaten sakat,siteden hiç kimseyi tanımayan ama önemli bir şey yazacak olan birisi kendisi için referans bulamayacaktır ve hiç hoş olmayacaktır elbet,bu yüzden başka sitelere yönelir insanlar.

Türkiyenin en büyük siyasi sitelelerinden birinde yönetimdeyim sitelerle forumlarla insanlarla uğraşmak emin olun çok zor.En zoruda 'bizdenmiş' gibi gözüküp sonrasında parmak atanların olması.Bu yüzden iş referanstan,tel numarasından çok modlara düşmekte.
İlk defa üye olan mesela,veya konu açan olsun bu kişilerin İP numarasından tutun email adresine,son mesajların vs. herşeyi takip edilir.Gerekirse iletişime geçilir.

Modlar ne güne var ? Bu tür takip ve güveni sağlamak için.Bu yüzden referans,tel numarası olayına bulaşmayın derim.Bunun yerine yönetim kadrosu sağlam değilse sağlamlaştırın.Yönetim sağlam olmadıktan sonra isterseniz üye olacak kişiden adli sicil kağıdı isteyin yinede işe yaramaz :)

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Ad ve soyad yazılması gerekiyor evet katılıyorum ancak insanları biliçlendirmediğimiz sürece bilemezler değilmi. Gözlerine sokmamız lazım ki demek ki fazlada ciddiye almayanlar oluyor kibarca uyardığımız takdirde düzeltme yapmayacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben bu foruma bu gün üye olsam  , bir başlık açıp soru sorsam, biride bana "sen ilk adını yaz!" şeklinde çocuk azarlar gibi uyarıda bulunsa yaklaşımım pek hoş olmaz. Arkadaşta kendini savunmaya almış doğru olduğunu düşünmüyorum ancak insan psikolojisi budur. Bundan sonra daha kibar şekilde bilgilendirirsek hem bir üye daha kaybetmeyiz hemde forum içeriği daha saygın olur kanatindeyim..

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Ad ve soyad yazılması gerekiyor evet katılıyorum ancak insanları biliçlendirmediğimiz sürece bilemezler değilmi. Gözlerine sokmamız lazım ki demek ki fazlada ciddiye almayanlar oluyor kibarca uyardığımız takdirde düzeltme yapmayacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben bu foruma bu gün üye olsam  , bir başlık açıp soru sorsam, biride bana "sen ilk adını yaz!" şeklinde çocuk azarlar gibi uyarıda bulunsa yaklaşımım pek hoş olmaz. Arkadaşta kendini savunmaya almış doğru olduğunu düşünmüyorum ancak insan psikolojisi budur. Bundan sonra daha kibar şekilde bilgilendirirsek hem bir üye daha kaybetmeyiz hemde forum içeriği daha saygın olur kanatindeyim..
alkisd alkisd alkisd