Böyle Muhabbet gördünüzmü :)

Tuna DEMÜR

Üyemiz
Adı
Tuna
Soyadı
DEMİR
Daha önce beslediğim 2 yaşındaki dişi kuşumu bir petshopa vermiştim. oda yetişkin bir erkeğin yanın koymuştu ve 5 tane yavruları oldu. Yavrulardab bu yakışıklı delikanlıyı hemen ben aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım çünkü çok sahiplenmek isteyen oldu. aldığımda yuvalıktan yeni atlamıştı ve daha yem kıramıyor malesef. Hemen kanarya yemi aldım onu kırabiliyor ve onu yiyor. hayatımda belki 10 kuş besledim ama bu kadar uysal insancıl bir kuşum olmamıştı. 1 saat içinde elime alıştı ve artık benim ve hanımın yanından ayrılmıyor. hanım kanepeye uzandığı an yanına gidip kendini sevdirerek koynunda uyuyor, boynunu ve göğsünü kaşıtmaya bayılıyor :) bunlarda resimlerimiz...

https://www.facebook.com/tunaserpil.demir/posts/253394518137751

Tuna DEMÜR

Üyemiz
Adı
Tuna
Soyadı
DEMİR
bende bir tek bizde var sanmıştım. hadi o zaman dağılalım  rotfl rotfl

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
yavrular erken ayrılırsa bu şekilde uysal oluyor. gözünü korkutarsanızda yanınıza asla yanaşmaz.

Tuna DEMÜR

Üyemiz
Adı
Tuna
Soyadı
DEMİR
tek sorunumuz çok uçamıyor, acaba zamanla düzelirmi? hoş tünekte bile zor duruyor :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
masallah cok tatlı.. kusa hergun mama vermeyide ihmal etmeyin.. birkac gun sonra annesinden ayırmanız gerekiyordu aslında.. o yuzden dikkat edin.. ishal olabilir..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Tuna DEMİR' Alıntı:
bende bir tek bizde var sanmıştım. hadi o zaman dağılalım  rotfl rotfl
eğer ürkütmezseniz
size yani insana öyle bir alışırki bir köpeğin dostluğu gibi sizinle sürekli ilgilenir, sizden ayrılmaz
zaten bu kuşların en güzel özelliğide bu,
alıştıklarında bir kedi-köpek gibi evcilleşebiliyorlar:)