bozulmayacak mama hazırlamak için

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
benim 1 çift kuşum var ve her seferinde tek tek bisküvi tarzı maddelerle uğraşmamak için bir kere yapayım çok olsun azar azar kullanayım diyorum fakat bunları saklama koşulu nasıl olmalı.  ben bu mamanın içine bebe biküvisi etimek 2 adet fındık 1 adet ceviz az tarçın 1 tatlı kaşığı irmik kullanayım diyorum bunları karıştırp hazırlasam dolapta saklasam bozulma gibi bi sorun olur mu ihtiyacım kadar içinden alıp havuç yumurta koyup kullansam? yada bunlara eklenebilecek kuşa faydası olacak başka maddelerde koyayım mı görüşlerinizi almak istiyorum abilerim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuru malzemeleri  rendeleyip saklama kabında bekletirsiniz. Mama yapacağınız zamanda yumurta ve havuç rendeleyip karıştırırsınız. Aksi halde bende hazır mama önereceğim

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
tmm şahin abi teşekkürler.. dediğin gibi kuru malzemeleri hazırlayıp koydum dolaba abi havuç azda yumurta karıştırıp veriyorum

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Kuru malzemeleri  rendeleyip saklama kabında bekletirsiniz. Mama yapacağınız zamanda yumurta ve havuç rendeleyip karıştırırsınız. Aksi halde bende hazır mama önereceğim
EVET

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
hazır yapmadan yumurtayı rendeleyip saklama kabına alsak ne kadar kullanılabilir?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
beykozlu_burak' Alıntı:
tmm şahin abi teşekkürler.. dediğin gibi kuru malzemeleri hazırlayıp koydum dolaba abi havuç azda yumurta karıştırıp veriyorum
Böylesi daha iyi yumurtayı ve havucu mama vereceğin gün karıştır. Yoksa bozulma yapabilir.