alkisd alkisd alkisd alkisd DOĞRU SÖZE NE DENİRGünay DÖNMEZ' Alıntı:Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti :![]()
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:Günay ustam size sonuna kadar katılıyorum hayırlısı bakalım mevlam neylerse güzel eyler.
Burak SİPAHİ' Alıntı:alkisd alkisd alkisd alkisd DOĞRU SÖZE NE DENİR
cok hakılsın günay abı cogu uretıcı yaklasık 1 yıldır 15 lıradan kus verıyor.bence fıyatn yukselmesı talepten olabılır.bu sıtedekı cogu uretıcı bravoyu tercıh edıyordu fıyat ve kalıteden dolayı.ama 62 lıra kampanyaymıs sadece onu anladıkGünay DÖNMEZ' Alıntı:Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti :![]()
bence kuş işini bırakalım yem üretelim.. daha iyi para kazanacagımıza eminimGünay DÖNMEZ' Alıntı:Viranşehirli bir arkadaşım var Behsat usta...300 dönüm tarlamız var dedi, pamuk ekiyorlarmış ama kaçtan satıyorla nekadar para brakıyor bilmiyorum. Geçen yıl aspur ekelim dedim ama birtürlü ikna edemedim![]()