BRAVO YEME ZAM

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
öcelıkler merhaba herkese.
beyaz degırmenden yem alan üretici arkdaslar bravo 302 yeme zam gelmıs
yenı bravo 302 muhabbet yemı 78 lıra olmus.
hayırlı ugurlu olsun :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti  ::)

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Günay ustam size sonuna kadar katılıyorum hayırlısı bakalım mevlam neylerse güzel eyler.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti  ::)
alkisd alkisd alkisd alkisd DOĞRU SÖZE  NE DENİR

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Ben DELİ NATURE kullanıyorum. 1. çuval yeni bitti 2. yi aldım.
20 Kg lık Çuvalı 65 lira. Yem içeriği bakımından bravo ile ne farkı vardır bilmiyorum ama kullananlarda fikirlerini söylececeklerdir, gerçekten kaliteli yem

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
orda 78 diyor ortalama 12-13 tl kargo parası yani cuvalı 68 tl normalde kargoyuda üzerine ekliyor fiyat bayağı yükselmiş başka markalara bakacagız artık... neeee

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Natural marka yem de hiç fena değil, Belçika malı...kalite olarak Deli Nature yemle kafa-kafaya gidiyor kanısındayım...işeriği de hiç fena değil, özellikle üreticiler için yem çeşidi oranları çok iyi kullanılmış.

Antalyadaki toptancımdan alıyorum, adı Hüseyin ve çok dürüst bir esnafdır...bölge üreticileri neredeyse hepsi ondan alış-veriş yapar ve herkez memnun. Bir süre önce Yahya dostum Hüseyinin adına burada bir ilan açmıştı, dilerseniz bir inceleyin - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,20089.msg281496.html

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
5 ay önce 54 tl olan yem 5 ay sonra 24 tl zamda olmaz ki.
28.11.2012 tarihinde aldığım yem fiyatı B302 Bravo Ekonomik Muhabbet Yemi 25Kg
24 € Kur: 2,3518  56,44 tl...

15.04.2013 tarihi ile Euro  2.3396  arada o kadar fark mı var ki %50 ye yakın zam  yapıyorlar.
FARKLI FİRMA ARAŞTIRMANIN ZAMANI GELMİŞ DEMEK Kİ. sitemizde çok hediye dağıttılar aceba onların giderlerini  çıkarıyorlar. insan sormadan edemiyor kendine.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Ben vivid kullanıyorum ince 80 akdarı 55

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
en iyisi ekim işinede başlamak.. kendin ek kendin üret yemide kusu üretiyoruz yemi neden üretmeyelim :) olmayacak bisi değil arkadaslar.. sitede üye olupta ilcelerde oturan ve durumu musait olan arkadaslar ekim yapabilir.. ve sitede satış yapabilir.. emin olun aldıgımız yemlerin yarısının bile altında olur bu fiyatlar..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Viranşehirli bir arkadaşım var Behsat usta...300 dönüm tarlamız var dedi, pamuk ekiyorlarmış ama kaçtan satıyorla nekadar para brakıyor bilmiyorum. Geçen yıl aspur ekelim dedim ama birtürlü ikna edemedim  :)

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
cok hakılsın günay abı cogu uretıcı yaklasık 1 yıldır 15 lıradan kus verıyor.bence fıyatn yukselmesı talepten olabılır.bu sıtedekı cogu uretıcı bravoyu tercıh edıyordu fıyat ve kalıteden dolayı.ama 62 lıra kampanyaymıs sadece onu anladık :)
baska markalara bakıcaz artık abı olmadı dökme yem :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Viranşehirli bir arkadaşım var Behsat usta...300 dönüm tarlamız var dedi, pamuk ekiyorlarmış ama kaçtan satıyorla nekadar para brakıyor bilmiyorum. Geçen yıl aspur ekelim dedim ama birtürlü ikna edemedim  :)
bence kuş işini bırakalım yem üretelim.. daha iyi para kazanacagımıza eminim :)

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
daha dün aldım bravo 302 son kullanma tarihi 2014 olan 55 tl ye