BRAVO YEME ZAM

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Zama karsilik icerigi degismezse yemin. Artik kimse almaz diye dusunuyorum. Aspur cok az zaten icinde.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
naturel yemi kullanmıştım ve içerik olarak güzel ve zerre kadar toz yok.
ancak yulaf oranı nedeni ile kuşlar yem seçiyorlar..

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
seneye nasip olursa ben ekecem arkadaşlar sıkıntı yapmayın siz bu sene tohumu bulamadım bu tohum yulafgillerdenmiş araştırdım zamanı geçmiş ve  uygun tohum olmadığında ekemedim ama seneye 10 dekar ekecem inşallah

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti  ::)
sadece kuşlar için değil tüm sektörde böyle maliyetler çok artıyor kimse kazanamıyor paralar nerede birikiyorsa?

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
yem konusu benim ve diğer üretici arkadaşlarımızın bayağı canını sıktı anlaşılan bravo firmasının bir yetkilisi fiyatların neden bu kadar artış yaptığını açıklamasını isterdim bizde ona göre başka uygun yem satan firmaları araştıralım gerçekten yapılan zam çok herkese hayırlı üretimler

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
uygun fiyata karışım yapamazsın ak darı toptancıda kilosu 2.6 tl aspur 3.5 tl 10kilo +10kilo karışım yapsan 61tl ye gelmiş olur ki bu en basit ve en çok kullanılan karışım. buna göre beyaz değirmenden ucuza bizim ankarada aldığımız bor ticaretten pahalıya gelmiş olur ankarada bor ticarette 25kilo bravo yem hala 55tl

dokumacı

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
altinigne
biz gecen hasat döneminde 1 ton akdarı aldık.birkaç arkadaş paylaştık.herkes hasat zamanı etrafıyla paylaşıp yıllık yemini alabilir.uygunu budur.isteyen bizimle birlikte alabilir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
uygun fiyata karışım yapamazsın ak darı toptancıda kilosu 2.6 tl aspur 3.5 tl 10kilo +10kilo karışım yapsan 61tl ye gelmiş olur ki bu en basit ve en çok kullanılan karışım. buna göre beyaz değirmenden ucuza bizim ankarada aldığımız bor ticaretten pahalıya gelmiş olur ankarada bor ticarette 25kilo bravo yem hala 55tl

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu

Özellikle sordum.Şuan için güncel fiyatların bunların olduğu söylediler...

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
arkadaşlar  bu parayla bu iş iyice zorlaşıyor bu neyaaa merak ediyorum 10 liraya kuş satan nasıl çıkıyo bu işin içinden

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
yem konusu benim ve diğer üretici arkadaşlarımızın bayağı canını sıktı anlaşılan bravo firmasının bir yetkilisi fiyatların neden bu kadar artış yaptığını açıklamasını isterdim bizde ona göre başka uygun yem satan firmaları araştıralım gerçekten yapılan zam çok herkese hayırlı üretimler
Haydar abi sebebi belli bir şey fazla talep görürse çok satılmaya başlarsa hemen fiyatlar yukarı çekiliyor . 

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
  Biz dün aldık Bor Ticarette Bravo 302 65 ytl    Kanarya yemi 95 olmuş vay be kuşlarda hadi sen masraflarını çıkar çok zor.