sadece kuşlar için değil tüm sektörde böyle maliyetler çok artıyor kimse kazanamıyor paralar nerede birikiyorsa?Günay DÖNMEZ' Alıntı:Hüseyin usta artık alıştık..herkez zam yapıyor ama nedense bizim sattığımız kuşlar ucuzladıkça ucuzluyor...üretici olarak ticareti anlayamadık gitti :![]()
Mert AYDIN' Alıntı:naturel yemi kullanmıştım ve içerik olarak güzel ve zerre kadar toz yok.
ancak yulaf oranı nedeni ile kuşlar yem seçiyorlar..
İsa YILMAZ.' Alıntı:sadece kuşlar için değil tüm sektörde böyle maliyetler çok artıyor kimse kazanamıyor paralar nerede birikiyorsa?
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:uygun fiyata karışım yapamazsın ak darı toptancıda kilosu 2.6 tl aspur 3.5 tl 10kilo +10kilo karışım yapsan 61tl ye gelmiş olur ki bu en basit ve en çok kullanılan karışım. buna göre beyaz değirmenden ucuza bizim ankarada aldığımız bor ticaretten pahalıya gelmiş olur ankarada bor ticarette 25kilo bravo yem hala 55tl
Haydar abi sebebi belli bir şey fazla talep görürse çok satılmaya başlarsa hemen fiyatlar yukarı çekiliyor .Haydar KARAÇAL' Alıntı:yem konusu benim ve diğer üretici arkadaşlarımızın bayağı canını sıktı anlaşılan bravo firmasının bir yetkilisi fiyatların neden bu kadar artış yaptığını açıklamasını isterdim bizde ona göre başka uygun yem satan firmaları araştıralım gerçekten yapılan zam çok herkese hayırlı üretimler