bu dişi insanın sabrını zorluyor..

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
herkese iyi akşamlar, çftlerimden birinin dişisi yuvaya girer gibi yapıp dönüyor,erkekte girecek diye ümitleniyor am nafile bir türlü girmedi,sizce girmesi yakınmı yoksa ümidi kesmelimiyim

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
kuş beslemek sabır ister kuşlarınıza uygun ortamı ve beslemeyi yaptıysanız beklemekten başka şansınız yok inşallah yumurtlar

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
uygun şartlar sağlandıktan sonra her anlaşan çift sonuç verir mi yoksa belli bi süre bekledikten sonra ümidi kesmeli mi

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
kuşlar hakkında cok arastırma yaptım cok kıseye cok soru sordum burdan sorularımla sıktıgım abılerımden ozur dılıyorm fakat butun ustadlarım aynı konuda kesınlestı muhabbet kusu beslemek ve yavru almak sabır işiymiş :D benım cıftım daha yuvanın yanına bıle gelmedı :DD  crazy crazy crazy crazy crazy

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Serdar CANCAN' Alıntı:
herkese iyi akşamlar, çftlerimden birinin dişisi yuvaya girer gibi yapıp dönüyor,erkekte girecek diye ümitleniyor am nafile bir türlü girmedi,sizce girmesi yakınmı yoksa ümidi kesmelimiyim
Show'larımın kırıkların dan 8 ay beklediğim çiftlerim var  :D  :D  :D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kardeşim arkadaşlarında dediği gibi sabredeceksin başka şansın yok bende yavru sahibi olana kadar baya bekledim acemilik süreci diyelim çok şükür şimdi altı boş çiftim yok yumurtlamalarını istemesem dahi yumurtluyorlar :) öncelikle kuşun güven kazanıp yerini sevmesi gerekiyor ve gerisi çorap söküğü gibi gelir tabiki kuşun kanı sağlamsa