Bu gün aldığım oğlum.

Emin Pehlivan

Yeni Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
PEHLİVAN
Zebra ispinozlarımı elden çıkardıktan sonra.Bu gün kuşçuları dolaşayım belki güzel bir kuşa rastlarım diye düşündüm.Çıktım dolaştım dolaştım istediğim gibi kuş bulamadım. En son 1 yer kalmıştı ki şansımı deneyeyim diyerek girdim içeri. İçeri de bu güzelliği gördüm. Fiyatı da uygun geldi aldım geldim eve. Yerli kuşlardan bariz şekilde iri yapılı kendisi.Akşam eve geldiğimde yemlikten yem yediğini gördüm içim rahatladı.Irkı hakkında net bilgi verecek olan var mı? İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.Yaşını 2 aylık civarı tahmin ediyorum gagasının ucu hala hafif siyah.Tüneklerle pek arası yok sanırım beyfendinin  aldığım yerde tünekteydi halbuki.  icon_think
Fotoğraflar:

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
maşallah dünya umurumda değil pozu  ;)
iki aylıkdan daha küçük :)

Emin Pehlivan

Yeni Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
PEHLİVAN
Yorumlar için çok teşekkürler. Irk konusunda net bir şey söyleyebilecek biri var mı?Yerli olmadığı çok açık yerlilerin olduğu kafesteki kuşlarla karşılaştırdığımda yanlarında dev gibi kalıyordu sakalları bariz daha uzun.  icon_think

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
maşalllah çok sevimli yavru. 2 aylık en fazla. ve çekoslavak gibi duruyor sanki :)

Emin Pehlivan

Yeni Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
PEHLİVAN
Mehmet AĞIR' Alıntı:
maşalllah çok sevimli yavru. 2 aylık en fazla. ve çekoslavak gibi duruyor sanki :)
Kafası çekoslovak için biraz fazla geniş gibi geldi bana.  icon_think Sanırım ingiliz kırması.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ingiliz kırığı
yerine alışana kadar tabanda gezebilir anormal bi şey yok
tam ele alışacak zamanda maşallah

frknsucu

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Sucuoglu
yere kafesin tabanına yem dökün yemlikten yemeyi akıl edemez açlıktan ölür allah korusun