BU GÜN ERTAN AKBABANIN KÜMESİNİ ZİYARET ETTİM(HİLMİ AKYILDIZ)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
UZUN ZAMANDIR ERTAN'IN DAVETİNE İCABET EDEMEDİM BU GÜN NASİP OLDU BANA BİR ÜRETİCİ ARKADIŞIM ZİYARETE GELECEKTİ ONA SÜPRİZ YAPACAKTIM  GELMEYİNCE TEKGİTMEK ZORUNDA KALDIM ERTAN KARAMÜRSELİN BİR KÖYÜNDE ÜRETİM YAPMAKTA İŞERİNİN YOĞUNLUĞUNDAN ANCAK TELEFONLA GÖRÜŞEBİLİYORUZ KUŞLARI 11 NUMARA YAVRU KALİTESİDE AYNI KÜMESİNDE HİJLEN KURALLARI HARFİYEN UYGULANIYOR DOĞA İLE BAŞBAŞA İMRENMEMEK ELDE DEĞİL TABİ UNUTMADAN  YEMEK FASLIDA MÜKEMMELDİ KENDİSİNE BURADAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SANA VE ARKADAŞINA TEŞEKKÜRLER ALLAH CC HERKESE NASİP ETSİN BENDE AYNEN ARKADAŞIN GİBİ GÖRDÜĞÜN YER GİBİ YERDE YAŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR BENDE GEZEN VE ZİYARET ETMEK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARI DAVET EDİYORUM SLM

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SANA VE ARKADAŞINA TEŞEKKÜRLER ALLAH CC HERKESE NASİP ETSİN BENDE AYNEN ARKADAŞIN GİBİ GÖRDÜĞÜN YER GİBİ YERDE YAŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR BENDE GEZEN VE ZİYARET ETMEK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARI DAVET EDİYORUM SLM
  abi yakın olsan söylediğine pişman ederdik  ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
çok güzel kareler. Hilmi bey havaların ısınmasıyla turlara başlamışsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
çok güzel kareler. Hilmi bey havaların ısınmasıyla turlara başlamışsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın
  şahinbey aynen dediğiniz gibi oldu bu sezan bir ankara niyetim var

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Hilmi haber verseydin zıplardım gelirdim böyle köyler,doğa, manzaralar özlem duyduğumuz yerler birdahakine unutma beni 
inşallah abi BU GÜN HAVADA TENEKEDE TAVUK KOKUSU DUYDUM ZAMAN GELDİ GALİBA ;)

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
tüm gönül dostlarının muhabbetlerini daim etsin mevlam inşallah köyde mangalda iyi çağrışım yapmış valla YAZ GELDİ ARTIK diye