BU GUZEL KUŞU NASIL TOPLARIZ YARDIM

Adı
süleyman
Soyadı
birdal
[url=http://bit.ly/c25MCx]]

[/url]

SEVGILI ARKADAŞLAR BEN SÜLEYMAN HASKÖYDEN BU GUZEL KUŞUN CINSİ NE DIR BEN ERKEK DIYOM AMA GENE SİZE SORIM DEDIM BIDE BU KUŞUN KANATLARINDA SORUN VAR ÇEKSEK NASIL OLUR KANATLARINI  BU KUŞ YAVRULARIN EN SONUYMUŞ ONDAN OGLEYMİŞ ARKADAŞ BANA GETIRDI BANA OGLE SOYLEDI BIR YARDIM EDIN BU KUŞU DÜZERTERIM YARDIM SİMDİDEN SAG OLUN

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
kuş dişi
toplama derken vitamin ve beslenmesine dikkat edeceksin başka yolu varmıdır bilemem

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
recep bey ailemize  hoş geldiniz...

Recep YAMAN' Alıntı:
kuş dişi
toplama derken vitamin ve beslenmesine dikkat edeceksin başka yolu varmıdır bilemem
    hasar  görmüş kanatlarını cek  filizlerini patlatmadan  sonra  vitamin takviyesi  yap..

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
Hoş bulduk sayın abi
filizlerini patlatmadan çekmek nasıl oluyor

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
şak diye tutar  abanarak cekersen  kılcal damarların basınctan dolayı süratle  kan atmasına neden  olacaktır  tatlı sert bir şekilde dikkat ederek çekim işi yapılmalı...
Recep YAMAN' Alıntı:
Hoş bulduk sayın abi
filizlerini patlatmadan çekmek nasıl oluyor

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
KUŞ FRANCH MOLT HASTALIĞINA YAKALANMIŞ FRANSIZ TÜY DÖKÜMÜ SÜREKLİ KANATLAR BU ŞEKİLDE ÇIKAR VE KUŞ UÇAMAZ CEKME OLAYI FALAN DENEMEYİN TEDAVİSİDE YOK ARAŞTIRIN FRANSIZ TÜY HASTALIĞI KAN UYUZMAZLIĞINDAN OLUYOR SAKAT BİR DURUM....

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
bu kuş dişidir vitamin desteği yaparsan çabucak kanatlarını değişir.en az 2 ay bu çabucak dediğim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ayhan kardeşim ben  pek FRANCH MOLT  göremedim umarım değildir...
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
KUŞ FRANCH MOLT HASTALIĞINA YAKALANMIŞ FRANSIZ TÜY DÖKÜMÜ SÜREKLİ KANATLAR BU ŞEKİLDE ÇIKAR VE KUŞ UÇAMAZ CEKME OLAYI FALAN DENEMEYİN TEDAVİSİDE YOK ARAŞTIRIN FRANSIZ TÜY HASTALIĞI KAN UYUZMAZLIĞINDAN OLUYOR SAKAT BİR DURUM....