Bu İki Kişiden Alışveriş Yapan Oldu mu?

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yiğit kafesden baska bir kafes aldım. ilgisinden memnunum.bi sorun cıkmadan ürünü ulaştırdı.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
İsmail bey merhabalar. Yiğit kafes İzmirde  bilinen kafesçilerden biridir. Kafesler fiyatlarına göre kalitede oluyorlar bilirsiniz. 60x32 ortadan bölmeli çifthane fiyatı 17,50 tl dir fakat tel aralıklarına göre bu fiyat elbette. Aynı kalitedeki diğer firma kafesleride aşağı yukarı aynı fiyattadırlar.Haftasonu bu firma İzmir kuş pazarında stand açıyor ve görüyoruz,ayrıca kendilerinden kafes alan arkadaşlarda esnaflıklarından memnunlar.Diğer şahsı ise tanımadığım için bilgi veremiyorum.

Hayırlı günler..

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Ben bu kişileri tanımam ama size kafes konusunda önerim olucaktı. İzmirde çiftthanelerin fiyatı 17.5 tl dir. Bu tarz 3 katlı yerine çifthane alıp bölseniz 105 milyona 6 tane çifthane alırsınız. Bölüncede 12 tane çift bakma yeri olur. Ama küçük derseniz 105 liraya 6 tane çifthane alın ve herbirinde 1 çift bakın. 5 tl daha fazla verip daha büyük yer sağlarsınız çiftlere.

semihsel

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
Görcüer
Bende alışveriş yaptım yiğit kafesten..sahibinden de araştrma yaparken aynen bende sizin gibi denk geldim o ilanlara..tahminimce o ilanlarda yiğit kafesin..ancak bazı ilanlarda fiyat farklılığı vadı..yiğit kafesi tercih ettim daha ucuzdu..emin deilim tabiki aynı kişi olduklarındana..fakat yiğit kafesten memnun kaldım hiç bi sorun yaşamadım..müşteriye ilgisinden de memnun kaldım..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Gürhun Ayaz' Alıntı:
Ben bu kişileri tanımam ama size kafes konusunda önerim olucaktı. İzmirde çiftthanelerin fiyatı 17.5 tl dir. Bu tarz 3 katlı yerine çifthane alıp bölseniz 105 milyona 6 tane çifthane alırsınız. Bölüncede 12 tane çift bakma yeri olur. Ama küçük derseniz 105 liraya 6 tane çifthane alın ve herbirinde 1 çift bakın. 5 tl daha fazla verip daha büyük yer sağlarsınız çiftlere.
evil_idea

E

elaziz2316

Guest
Gürhun Ayaz' Alıntı:
      Gürhun bey, bahsettiğiniz çifthaneleri görebileceğim bir internet sitesi, ya da ilanı var mı acaba?

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Çağlar beye gözü kapalı guvenebilirsiniz diyebilirim ben daha önce alışveriş yaptım ve yapmaktayimda ürünü satmakla kalmıyor takibinide en guzel sekilde yapıyor esnafligindan son derece memnunum tavsiye ederim

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
      Gürhun bey, bahsettiğiniz çifthaneleri görebileceğim bir internet sitesi, ya da ilanı var mı acaba?

Kanarya Çifthane
Kanaryalarınızı eşe atabileceğiniz veya besleyebileceğiniz , aradan bölmesi sayesinde ister tek ister çift gözlü kullanıma imkan veren , alt taban ızgarası sayesinde hem temizleme esnasında kuşların kaçmasını engelleme hemde kuşların ayaklarının dışkı ile temasını kesme özelliklerine sahip , 4 kapılı ve 4 yemlik hazneli , kaliteli plastik tabanlı , kanaryalarınız için dikey döşeli tellerden imal edilmiş 4 adet yemlik ve 4 adet tünek hediyeli çifthane modelidir.

Ölçüler
Genişlik : 60 cm
Yükseklik : 41 cm
Derinlik : 28 cm
Ağırlık : 2750 gr​

Yiğit kafesin sitesinde 20tl yazıyor. İzmirde 17.5tl ye satılıyormuş pazarda dersiniz ve eğer sizde 17.5 tl den verirseniz 6 tane alıcam dersiniz belki verirler o fiyata.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
çaglar korkmazdan mal aldım ve halada alıyorum.genç bir arkadaş şimdiye kadar bir yanlışını görmedim.kafes yaptırmak isterseniz ben 40X40X40 ölçülerinde galveniz tavalı ve altı tel ızgaralı kafesleri 17 tl'den yaptırdım ve çok memnunum.izmir karabaglarda.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
yiğit kafesten ben defalarca alış veriş yaptım...Erkan Çaglar bey gerçekten çok kaliteli dürüş bir esnaf tavsiye ederim.Daha üç gün önce yine alış veriş yaptım.Burdan kendilerine birkez daha teşekkür ederim...Alış veriş yapacak arkadaşlara da gözü kapalı alış veriş yapmalarını tavsiye ederim...:)

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
ismail abicim ben kafeslerimin tum ön tellerini erkan abiye yaptırmstım hem uygun bi fiyaata  yapmıstı hem kalıte hemde işçilik benım hosuma  gıttı.

E

elaziz2316

Guest
BORA DERİCİ' Alıntı:
kafes yaptırmak isterseniz ben 40X40X40 ölçülerinde galveniz tavalı ve altı tel ızgaralı kafesleri 17 tl'den yaptırdım ve çok memnunum.izmir karabaglarda.
    Bu arkadaş ile nasıl irtibat kurabilirim?

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Gürhun Ayaz' Alıntı:

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Selamlar bugün Yiğit kafesin yeri olan Çağlar Petshop a gittim. Oradaki beye (sanırım sahibi 55-60 yaşlarında biri) Birkaç fiyat sordum zar zor söyledi.Çünkü bir türlü arka bölümden çıkmıyor ve alakadar olmuyordu. En son yanına doğru gittim ve bir çifthane fiyatı sordum, 20 tl dedi. 17,5 tl den olursa 2 adet alırım dedim ve doğru dürüst beni dinlemeden tersleyip yok öyle fiyatlar gibi bişeyler söyledi ,bende kuş pazarında fiyatlar öyle diyince kim veriyor o fiyatı dedi bende fiyatı veren arkadaşın adını söyledim. Sağolsun beni kovarcasına o zaman git ondan al onlar beleşçi dedi bana. Babam yaşında olmasa ben kendisine güzel cevap verirdim ama efendilik bizde kalsın.

Esnaflıklarını kendileri böylece bana göstermiş oldular.Bilginiz olsun.Telefonla yapılan  ticarette olay her zaman farklıdır.

Serdarmcr

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Benlioğlu
cengiz KAYMAK' Alıntı:
Çağlar beye gözü kapalı guvenebilirsiniz diyebilirim ben daha önce alışveriş yaptım ve yapmaktayimda ürünü satmakla kalmıyor takibinide en guzel sekilde yapıyor esnafligindan son derece memnunum tavsiye ederim
+1

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
ismail arkadaşın adı akif  telefonu 05359411987 datçadan bayboradan aldım numaranı dersen sanırım tanır. ben kafesleri 1 ay önce yaptırdım.

E

elaziz2316

Guest
BORA DERİCİ' Alıntı:
ismail arkadaşın adı akif  telefonu 05359411987 datçadan bayboradan aldım numaranı dersen sanırım tanır. ben kafesleri 1 ay önce yaptırdım.
    Teşekkürler.