BU İŞ BİTMİŞ ARKADAŞLAR 10TL YERLİ MUBİŞ

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
    Merhaba Arkadaşlar Bugün izmir kuş pazarına gittim yaklaşık 100-125 civarı satıcı vardı nerdese hepsine fiyat sordum 2 Yıldan Uzun Bir süredir Muhabbet kuşu besliyorum en fazla 5-6 kere pazara gitmişimdir 10 TL ye muhabbet kuşu Var pazarda fakat kanat kuyruk tüyleri yok kücücük kafese 40-50 tane koymuşlar kafesi çalkalattınmı içinde 3-4 tane ölü görebiliyorsun o tarz kuşlar var biraz renkli canlı hareketli yavrular 17.5 tl civarı kırma yavrularda 30 tl ile 40 tl arası istiyorlar İngiliz çift 225 ile 450 tl arası isteniyor ingiliz yavrularada ortalama 100 tl istiyor satıcılar bu fiyatların altında bulmanız zor ki bence o orjinal ingiliz  yavruları  dedikleri kuşlar da kırma kuşlar pazar gayet normal  öle ucuz değil arkadaşlar 10-15 tllik lkuşlara aldanmayın bu siteye giren üreticilerin yüzde 99 o kuşları bedava verseler kümeslerine sokmazlar Kuşuna göre para Yemin Cuvalı 120 lira sıra yemde 80 lira iken kaç kişi kaliteli yavruyu 10 liraya 15 liraya verir

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın hata bizlerde dernek kuruldu 100 kişiyi zor bulduk ondan sonrada ağlaşıyoruz.Dernek bizlerin haklarını aramak için kurulur amma velakin 100 kişi ile hak aranmaz.Bu gün 50 TL vermekten çekinirsek sonrada oturup ağlamayalım hakkımız yok malesef :)
Hocam bence önemli olan üretici arkadaşların federasyon üyeliğinin bulunması. Yani kıvrıkgagalılar ya da seronofil ve bunun gibi federasyona bağlı derneklere üyelikler. Ve zaten buralarda da üyelik ücreti 50TL. Yani demek istediğim şu, üretici arkadaşlar zaten bir derneğe üyeler. Yoksa zaten bilezik yaptıramazlar. Önemli olan bu derneklerin tek yumruk olarak bu tip olaylarda boy göstermesi...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Hüseyin VARDAR' Alıntı:
    Merhaba Arkadaşlar Bugün izmir kuş pazarına gittim yaklaşık 100-125 civarı satıcı vardı nerdese hepsine fiyat sordum 2 Yıldan Uzun Bir süredir Muhabbet kuşu besliyorum en fazla 5-6 kere pazara gitmişimdir 10 TL ye muhabbet kuşu Var pazarda fakat kanat kuyruk tüyleri yok kücücük kafese 40-50 tane koymuşlar kafesi çalkalattınmı içinde 3-4 tane ölü görebiliyorsun o tarz kuşlar var biraz renkli canlı hareketli yavrular 17.5 tl civarı kırma yavrularda 30 tl ile 40 tl arası istiyorlar İngiliz çift 225 ile 450 tl arası isteniyor ingiliz yavrularada ortalama 100 tl istiyor satıcılar bu fiyatların altında bulmanız zor ki bence o orjinal ingiliz  yavruları  dedikleri kuşlar da kırma kuşlar pazar gayet normal  öle ucuz değil arkadaşlar 10-15 tllik lkuşlara aldanmayın bu siteye giren üreticilerin yüzde 99 o kuşları bedava verseler kümeslerine sokmazlar Kuşuna göre para Yemin Cuvalı 120 lira sıra yemde 80 lira iken kaç kişi kaliteli yavruyu 10 liraya 15 liraya verir

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Ankaradaki satıcılar uçuyor,biz istesek 50 den aşağı düşmezler 40 tl. olurmu dersin yoooog olmaz....ama oralara götürüncede 10 veren olursa bu iş bitmiş öylemi..?